4/11 Speltips Portland Trail Blazers vs Dallas Mavericks |

 Speltips och rekar

4/11 Speltips Portland Trail Blazers vs Dallas Mavericks

Speltips Portland Trail Blazers vs Dallas Mavericks

Idag fanns det många fina matcher att välja bland och till slut föll valet på NBA då nattens match är verkligen guldkorn. Den är så bra att jag kommer satsa maxbet på den! Dallas Mavericks är en av mina favoritlag, mest på grund av deras ägare, entreprenören Mark Cuban. Han är en av mina stora idoler och har jag gjort mycket fina saker med laget sedan han köpte dem.

Speltips:

Mavericks är en av säsongens stora överraskningar. Jag följde flera av deras matcher förra säsongen och de började alltid bra, men i andra halvlek gick det utför. Nu har de 8 av 10 vinster och playoff platserna är inom räckhåll. Idag möter de Portland Trail Blazers som varit i kass form på den sista tiden. De har 7 förluster på de 10 senaste matcher. Mavericks hade lite skadeproblem men fick precis veta att det är löst, så om ni ska rygga bör ni göra det omgående innan oddset börjar droppa. Dagens speltips är Dallas Mavericks att vinna, och 888sport ger oss hela 1.91 i odds på att de ska vinna. Det är de högsta jag hittat, och vi kommer investera 5 units idag, så första maxbet för månaden!

Portland Trail Blazers:

Blazers började bra, men sen så gick det utför. Idag spelar de mot en av NBA hetaste lag, och de har 7 förluster på de senaste 10 matcher. Enda anledningen att oddset är så hr höga måste vara för att det var lite skador i Mavericks men det kommer inte stoppa de och jag kan inte se hur Blazers kan stoppa dem idag.

Dallas Mavericks:

Vem kunde tro att Mavericks skulle spela så här bra? I förrgår vann de mot Clipper hemma och då spelade inte Luka Doncic. Året rookie är i kampen om att bli framröstad som Europas bästa spelare nånsin, och han är endast 19 år gammal!

För och nackdelar:

 Mavericks har 8 vinster på de 10 senaste matcher.
 Blazers har 7 förluster på de 10 senaste matcher.
 Mavericks är ligan hetaste lag för tillfället!

 

Tips: Dallas Mavericks att vinna

Odds: 1.91 @ 888Sport

Tid: 02:30

Units: 5/5