4/11 Speltips Chelsea vs Crystal Palace |

 Speltips och rekar

4/11 Speltips Chelsea vs Crystal Palace

Speltips Chelsea vs Crystal Palace

Nu har vi 7 vinster i rad! Vi ska försöka klara 8 i rad med derbyt i London idag. Chelsea är riktigt heta och öser in mål. Crystal Palace däremot, där finns det ganska mycket oroligheter i laget, och de kommer få kämpa med att stanna kvar i ligan.

Speltips:

Idag har vi ännu en match där toppen möter botten. Crystal Palace kämpar med att komma över sträcket och säkra spel i Premier League även nästa säsong. Chelsea däremot har spelar riktigt fint sen Maurizio Sarri tog emot laget och de öser in mål. Så dagens speltips är Chelsea -1.5, det bör vinna med minst 2 mål på hemmaplan. Bet on Aces ger oss hela 1.79 i odds för det. Vi satsar 2 units på dagens spel.

Chelsea:

Chelsea är fortfarande obesegrade denna säsong! De ligger på en tredje plats, 3 poäng bakom Liverpool som är på första plats, dock med en match mer spelad. På andra plats hittar vi City, och även de selar idag. Så det är en viktig match idag för Chelsea om de ska hänga med och utmana för titeln.

Crystal Palace:

Om vi kikar på Crystal Palaces statistik från oktober fram tills nu så har de 4 förluster och ett kryss. Det är helt bedrövligt och det kommer inte bli bättre idag. De möter en urstark Chelsea. Christian Benteke, Joel Ward, Connor Wickham och Scott Dann kommer missa dagens match, vilket kommer göra de ännu mer svagare. Den förstnämnda är en viktig spelare för dem.

För och nackdelar:

 Chelsea måste vinna idag för att hänga med i striden om titeln.
 Crystal Palace spelar dåligt och har viktiga spelare skadade.
 Chelsea har inga skador och de har hemmaplansfördel.

 

Tips: Chelsea -1.5

Odds: 1.79 @ Bet on Aces

Tid: 16:00

Units: 3/5