31/10 Speltips Milan v Geona  |

 Speltips och rekar

31/10 Speltips Milan v Geona 

Speltips Milan v Geona 

Det är dags för sista tipset denna månad. Idag tar vi en tur till det underbara Italien och kikar på matchen där Milan tar emot Genova.

Our Prediction For This Game: 

Tack vare alla landslagsspel så får vi se en Serie A match på Onsdag. Det händer inte ofta! Milan är klar favorit I dagens match, men om vi kikar på hur de spelat på sista tiden, så ser jag inget värde på det bettet. Jag har åt andra sidan hittat ett annan intressant bet, som jag tror att spelbolagen inte riktigt kikat noga på. Dagens speltips är att båda lag gör mål, och Bet on Aces ger oss hela 1.96 i odds för det. Alldeles för högt enligt mig, den linan bör vara på 1.70. Låt mig förklara varför:

Milan:

Milan slog Sampdoria I den senaste omgången, dock så krävdes det mycket tur för det. Försvaret var ganska dåligt, spelarna var trötta och det gjordes mycket misstag. De var trötta från Europa League kvalet, och även matchen mot Inter, som de förlorade I sista sekunderna, men där spelarna gav verkligen allt de hade. Kikar vi på statistiken så har släppt in mål I samtliga matcher denna säsong, hela 9 matcher i Serie A. Tittar vi på alla matcher spelade så har de släppt in mål I 18 av 19 matcher, vilket är alldeles för mycket. De gör mycket mål också, och vinner oftast matcherna, men I år har de släppt in alldeles för manga, och det ska vi utnyttja idag.

Geona:

Geona kommer till dagens match med pigga spelare. Oddset är höga på vår lina och det beror nog på att de inte gjort mål på Milan på de senaste tre innebördsmöten. Med Krzysztof PiątekI anfallet, och den nya taktiken från coachen Ivan Juric, så är jag ganska övertygad om att de gör minst ett mål idag.

För och nackdelar:

 Geona har gjort mål I 18 av de senaste 19 matcher.
 Milan spelar hemma och det är en stor fördel, de gör oftast mål hemma.
 Dagens match är viktig för båda lag och de kommer attackera mycket..

 

Tips: Båda att göra mål

Odds: 1.78 @ Bet on Aces

Tid: 19:00

Units: 2/5