Speltips 30 Sep | Fotboll - Lille vs Marseille

 Speltips och rekar

Speltips 30/9 Lille vs Marseille 

Speltips 30/9 Lille vs Marseille 

9 vinster i rad! Trots att Juventus låg under direkt igår så visade de med sitt tålamod och skicklighet att de är ett storlag, och vände matchen till 3-1. Det är extra roligt att Ronaldo låg bakom alla 3 mål. Idag tar vi en tur till Frankrike för att kika på matchen mellan Lille och Marseille.

Speltips:

Ända sen jag besökte Marseille och kollade en match har jag haft en speciell kärlek, både till staden och laget. Jag har följ dem ganska intensivt, och de har blivit ett av mina favoritlag. Idag möter de Lille på bortaplan, en plats mellan fjärde och femteplatsen, precis på gränsen till Europa League. Så det här är en viktig match, och båda lag spelar bra. Dagens tips kommer vara att det blir över 2.5 mål i matchen. Det spelet har suttit i 5 av 5 senaste matcher hos Lille och 4 av 5 hos Marseille, så att 888sport erbjuder oss 1.75 i odds är generöst.

Lille:

Lille har börjat säsongen bra och har 13 poäng, vilket gör att de är på en fjärde plats i ligan efter sju spelade matcher. Förra året så lyckades de sluta på 17 plats och de har spelat i Ligue A i 19 år i rad. Så de har erfarenhet, men inte det mentala för att vara med och slåss i toppen. De spelar mycket öppnare och tar mer risker i år, vilket har gjort att de åtta senaste hemmamatcherna har slutat i över 2.5 mål.

Marseille:

Det anrika laget Marseille behöver verkligen börja vinna fler matcher. Förra året var de riktigt nära att få spela i Champions League (de är för övrigt det enda franska laget som vunnit den turneringen) men föll på mållinjen. Fansen var inte glada och denna säsong har de börjat mycket bättre genom att vinna övertygande över Toulouse (4-0) och Guingamp (4-0). De har spelat över 2.5 mål i 4 av de 5 senaste bortamatcherna.

För och nackdelar:

Lille har spelat över 2.5 mål i 8 senaste hemmamatcher
Marseille har spelat över 2.5 mål i 4 av 5 senaste bortamatcher
✘ Frågan är om lille kommer klara av pressen att prestera på topp nu när det verkligen gäller

 

Tips: Över 2.5 mål

Odds: 1.75 @888Sport

Tid: 21:00

Units: 3/5