30/7 Speltips Olympiakos vs Viktoria Plzen |

 Speltips och rekar

30/7 Speltips Olympiakos vs Viktoria Plzen

Det här kommer bli en spännande match. Det första matchen slutade 0-0, där oväntat nog Victoria Plzen var det bättre laget. Favoriten, Olympiakos skapade inte många chanser och de va inte nöjda med sin insats. Då är frågan, vad för match kommer vi få se ikväll? Kommer Olympiakos spela offensivt för att vinna stort, med tanke på att de inte gjorde mål på bortaplan eller kommer dem spela försiktigt då mycket står på spel?

Speltips

Idag blir det en spännande match. Olympiakos kommer bli riktigt besvikna om de åker ut så här tidigt. De är ett riktigt bra hemmalag och de kommer inte chansa ikväll. De kommer sätta press direkt och jag tror att de gör flera mål. Så dagens speltips är -1 på Olympiakos. Unibet ger oss hela 2.15 i odds, och med tanke på att vi har garderat oss med asian handicap så kommer vi investera 4 units i dagens speltips.

Olympiakos

Olympiakos såg bleka ut i det första mötet. De är det mycket bättre laget, och alla förväntade sig i alla fall 1-0 vinst. Istället fick de kämpa och kommer få spela med kniven under strupen ikväll. Olympiakos har länge dominerat både i Grekland och i Europa, och de har erfarenheten på sin sida. Jag tror att de kommer vinna enkelt idag, och enligt tränaren på presskonferensen så kommer de inte spara på något. De kommer spela offensivt från start och sätta press på Viktoria Plzen.

Viktoria Plzen

Viktoria Plzen är i riktigt bra form nu. De leder serien och spelade bra mot Olympiakos. Dock så är det stor skillnad mellan dessa två ligor och Olympiakos bör vara mycket större favorit än vad dem är. Viktoria Plzen kommer ha det svårt på bortaplan. Det har alla lag som åker och möter Olympiakos borta, de har en hemmastöd som få andra.

Speltips: Olympiakso -1 Asian Handikap

Odds: 2.10 hos Unibet

Avspark: 21:00

Units: 4/5