30/11 Speltips Rayo Vallecano vs Eibar |

 Speltips och rekar

30/11 Speltips Rayo Vallecano vs Eibar

Speltips Rayo Vallecano vs Eibar

Idag har vi riktigt stort spelvärde i Spanien. I Primera División hittar vi matchen mellan Rayo Vallecano som tar emot Eibar och de behöver poäng ganska desperat. Eibar som slog Real Madid i den senaste matchen med hela 3-0 kommer inte ge sig så lätt. Idag har vi hittat ett maxbet!

Speltips:

Månadens sista dag kör vi en maxbet! Spelbolaget tror sig veta nåt vi andra inte vet, men jag väljer att lita på min statistik och kör en maxbet idag då det är alldeles för stort värde på dagens match. Eibar har spelat riktigt fint på den sista tiden och i matchen där de slog Real Madrid så såg spelet riktigt fint. Idag spelar de mot ett svagt Rayo Vallecano och jag kan inte se någon annan utgång här än en hemmavinst. Vi kommer spela på handikapp som ger oss insatsen tillbaka vid oavgjord, och Bet on Aces ger oss hela 1.74 i odds för det. Så idag kör vi en maxbet på 5 units!

Raya Vallecano:

Raya Vallecano har spelar riktigt dåligt och är för tillfället på delad sistaplats i ligan. I den senaste matchen som de förlorade mot Villareal med 3-0 fick ytterbacken Luis Advíncula rött kort och kommer missa dagens match. Hans ersättare har endast spelat 90 minuter fotboll denna säsong! Jag kan verkligen inte se hur de ska lyckas vinna dagens match med alla bekymmer de har.

Eibar:

Att Eibar har så höga odds idag är en gåta för mig. Eibar är inte en av de bättre bortalagen, men nu möter de ett riktigt dåligt lag och de har spelar bra på den sista tiden. Så att vi får insatsen tillbaka vid oavgjord ser jag som ett riktigt bra deal!

För och nackdelar:

 Eibar är i bra form nu.
Raya Vallecano är en av de sämsta laget i år.
Raya Vallecano har en av deras viktigaste back avstängs idag.

 

Tips: Eibar att vinna DNB

Odds: 1.74 @ Bet on Aces

Tid: 21:00

Units: 5/5