30/10 Speltips Bournemouth v Norwich |

 Speltips och rekar

30/10 Speltips Bournemouth v Norwich

Speltips Bournemouth v Norwich

Idag tar vi en titt på Carabon Cup där Bournemouth tar emot Norwich. Carabon Cup är inget som de större lag satsar på att vinna, eller ens tänker på, utan de ser det som en chans att ge speltips till bänkspelare och alla reserver. Men de mindre lag däremot, de älskar denna cup. Det är deras chans att visa upp sig! Så vi kommer få se en spännande match idag på Vitality Stadium.

Speltips:

Idag kommer vi se en bra match där båda lag vill vinna så gärna. Bournemouth är i en bra form och de spelar i en högre division. De spelar bra i Premier League och vi kan hitta de på en 6:th plats. Norwich hittar vi på 4:th plats i Championship. Absolut inte dåligt, men det är ljusår mellan de två ligor. So dagens tips är Bournemouth att vinna, och Bet on Aces ger oss 1.55 i odds för det. Idag investerar vi 3 units!

Bournemouth:

Carabou Cup är ett bra tillfälle för de mindre klubbar att visa vad de går för. Det är ganska stor chans att Bournemouth kommer ta denna turnering på stor allvar. De spelar hemma på en Tisdag, och de vill visa för hemmapubliken vad de går för! De första två matcher i Carabou cup vann de ganska enkelt, och de spelade med alla sina ordinarie spelare, förutom 1-2 som ville vila. Deras nästa match är den 3:de November, så idag kommer de flesta vilja vara med och spela. Jag ser det som en enkel hemmavinst.

Norwich:

Norwich är i en bra form för tillfället. Om de håller samma tempo så kommer de garanterar vara med och slåss om uppflyttning till Premier League. Idag kommer de få det svårt dock, och jag har hårt att se hur de kommer vinna dagens match.

För och nackdelar:

 Bournemouth Spelar bra i Premier League och idag kommer de spela med full trupp.
 Bournemouth har 5 raka matcher utan förlust.
 Det är en stor skillnad mellan Premier League och Championship.

 

Tips: Bournemouth att vinna

Odds: 1.56@ Bet on Aces

Tid: 12:00

Units: 3/5

Fler speltips och rekar hittar du här!