3/5 Sevilla - Leganes |

 Speltips och rekar

3/5 Sevilla – Leganes

Första reket i Maj månad och jag hoppas att denna månaden kommer går bättre än vad det gjorde i April. Dagens spel kommer landa i den spanska la liga mellan Sevilla -Leganes där Sevilla har allt att spela om medans Leganes inte har något att spela om.

Sevilla

Samtliga lag ska slåss om att ta en Champions League plats där Sevilla är ett av lagen som är med i striden. Kollar vi in tabellen så är det en tight historia där 4 av lagen har chans att nå topp 4 så här ser dagens tabell ut med 3 matcher kvar att spela och mycket viktiga poäng står på spel.

4.Getafe 55p

5.Sevilla 55p

6.Valencia 52p

7.Athletic Bilbao 50p

Getafe står på samma poäng som Sevilla i dagens läge. Och bägge lagen hade kunnat dra ifrån men fick se sig besegrad förra helgen där man fick se att Girona vann med 1-0 över Sevilla och Real Sociedad vann över Getafe med 2-1 även Valencia förlorade sin match med 0-1 mot Eibar. Men i kväll tror jag på ett hemmastarkt lag som Sevilla när dom tar emot Leganes som inte har något att spela om men man ska ändå inte underskatta Leganes dom har gjort bra i från sig denna säsongen och har varit jobbig lag att möta för dom flesta lagen.

Men jag kommer går mer på statistiken idag där Sevilla är den bättre laget som måste vinna och är ett oerhört starka hemma där man annat fick se 5-0 över vallecano 3-2 över Betis och 2-0 över Alaves på deras senaste hemma matcher och man har dessutom bra statistik mot Leganes som aldrig har vunnit över Sevilla på hemmaplan.

Leganes

Leganes hittar vi safe på 13:e plats där laget nu ska bara spela av dom 3 matcher som är kvar att spela. Deras borta statistik har inte varit något vidare denna säsongen det är framför allt på hemmaplan man har varit starka där laget har varit jobbiga att möta och tagit sina flesta poäng. Deras rad på bortaplan har man 2 vinster 2 oavgjorda och 6 förluster. Inte så smickrande siffror. Och på dom 5 senaste matcherna har man 3 oavgjorda 2 förluster där man bland annat spelade 1-1 mot marängerna Real Madrid som inte har varit sig lika sen Ronaldo lämnade laget. Så mitt spelval är ganska enkelt det blir att hemma starka Sevilla vinner med minst 2 bollar men jag säkrar upp och kör asian hcp -1

Speltips: Sevilla asian hcp -1 odds 1.61 4/5 Units

(För den modige asian hcp -1.5 odds 2.12)

Matchstart 21:00

Bolag Unibet.

Lycka Till.