3/12 Speltips Nurnberg vs Bayer Leverkuser |

 Speltips och rekar

3/12 Speltips Nurnberg vs Bayer Leverkuser

Speltips Nurnberg vs Bayer Leverkuser

Idag har vi ett intressant spel där en av mina favoritlag från förra säsongen, Nurnberg tar emot Bayers Leverkuser. Nurnberg hade lekstuga i den längre divisionen förra säsongen men nu är det inte lika lätt. Hur kommer de sköta sig idag?

Speltips:

Nykomlingen Nurnberg har inte haft det lätt denna säsong och har fått ett tufft start. De har endast tagit 10 poäng på 12 matcher och det ger de en 17 plats i tabellen. Både Nurnbergs och Bayern LEverkusers matcher brukar bli målrika och med tanke på att Nurnberg är en av de svagaste lag i Bundesliga när det kommer till det defensiva så kommer dagens speltips bli över 2.5 mål. Bet on aces ger oss 1.66 i odds för det och vi kommer investera 4 units i dagens speltips.

Nurnberg:

Nurnberg har inte haft det lätt i bundesligan. Det är ett annat spel på högre nivåer och de har varit defensivt svaga, vilket har gjort att de släppt in för många mål och har endast 2 vinster än så länge. De har släppt in hela 29 (!) mål på 12 matcher.

Bayern Leverkuser:

Bayern Leverkuser började dåligt dem också och låg i botten av tabellen och kämpade där ganska länge. Dock har de lyft sitt spel och har på de senaste 6 matcher 3 vinster. De har gjort mål i 15 av årets 18 matcher, och spelar över 2,5 mål, i hela tolv av dessa matcher. Nu möter de ett svagt lag, och jag skulle tippa på att matchen slutar 1-2 eller 1-3. Tittar vi på de två senaste innebördsmöten så har dessa slutat 4-1 och 3-o, båda gånger till Bayern Leverkuser.

För och nackdelar:

 Nurnberg är en av de svagaste defensiva laget i Bundesligan.
✓ 2 av de senaste innebördsmöten slutade över 2.5
 Det är en viktig match idag där båda kommer attackera mycket.

 

Tips: Över 2.5 mål

Odds: 1.66 @ Bet on Aces

Tid: 20:30

Units: 4/5