Speltips 29/9 Juventus vs Napoli |

 Speltips och rekar

Speltips 29/9 Juventus vs Napoli

Speltips 29/9 Juventus vs Napoli 

Vilken match vi hade igår! Hela 5 mål fick vi se och det var spännande ända in i dem sista sekunderna. Ännu en vinst, och nu har vi 8 vinster i rad! Idag lämnar vi Sverige och tar en tur till Italien. Matchen mellan Juventus och Napoli är vad vi kommer kika närmre på.

Speltips:

Det är toppmöte i Italien när Juventus tar emot Napoli på Allianz stadium. Juventus har börjat lite svagare, men de har haft stora ändringar i laget så det kan man förstå. De har dock hämtat upp sig bra, och idag tror jag att de kommer vinna utan större problem. Just därför är jag förvånad över att 888sport ger oss hela 1.85 i odds för en hemmavinst, det tackar vi för.

Juventus:

Juventus har haft ganska stora omställningar. De har blivit av med klubblegenden, målvakten Buffone. Istället har de fått en av världens genom tidernas bästa spelare, Cristiano Ronaldo. Han har inte fått den bästa starten, men han börjar komma in i deras spelstil och har än så länge gjort 3 mål. De hade en tuff match mot Lazio i den andra omgången, förutom det så har det inte varit speciellt tufft motstånd. Därav lär dagens match vara riktigt spännande, och jag är ganska säker på att Juventus kommer gå vinnande ur den. De presterar alltid när det behövs.

Napoli:

Napoli har fått en av mina favorittränare; Carlo Ancelotti. Och vilket jobb han har gjort med dem! 5 vinster av 6 möjliga, och anfallsduon Milik/Insiage har imponerat stort i alla matcher. De har dominerat alla matcher de spelat, men de har inte heller haft några större utmaningar när det kommer till motståndare. Idag sätts de mot det bästa laget i Italien med den bästa anfallaren i världen, så de lär få det riktigt svårt.

För och nackdelar:

Juventus har 6 raka vinster i ligan.
Juventus har vunnit 4 av 5 hemmamatcher mot Napoli.
✘ Napoli kommer inte vika lätt, de har ett bra lag och ny tränare som gjort ett underbart jobb.

 

Tips: Juventus att vinna

Odds: 1.75 @888Sport

Tid: 18:00

Units: 4/5