29/11 Speltips Frankfurt vs Marseille |

 Speltips och rekar

29/11 Speltips Frankfurt vs Marseille

Speltips Frankfurt vs Marseille

Europa League idag. Dagens speltips är i en grupp som redan är avgjord, dock är det kamp om första platsen. Plus att oddset på dagens tips är för bra för att skippa.

Speltips:

Marseille gick in i Europa League med stora förväntningar. Dock så floppade de helt, och har nu ingen chans till avancemang. De vill nog bara lägga allt bakom sig och fokusera på den Franska ligan istället. Eintracht Frankfurt har spelar riktigt bra hela turneringen och idag är en match som de kommer vinna enkelt. Har tvekat mellan över 2.5 mål och hemmavinst, och det var den anledningen att Marseille är uppgivna och har inget at spela för som valet föll på en hemma vinst. Bet on Aces ger oss hela 1.78 i odds för det, och idag kommer vin investera hela 4 units i dagens speltips!

Eintracht Frankfurt:

Efter att ha spelat riktigt fint i gruppen och vunnit samtliga matcher så är Frankfurt klara för avancemang. Idag kommer Marseille på besök, och de behöver ta poäng dagens match för att behålla första platsen. De har inte förlorat någon av sina senaste 11 matcher och de har även 4 vinster i rad för tillfället. De har även en tredje plats i bundesligan för tillfället, vilket är riktigt starkt. Hemmastödet kommer vara stort idag!

Marseille:

Marseille har gjort en riktigt svagt insats i Europa League. Vad det beror på vet vi inte, men de vill nog bara glömma denna säsong och fokusera på Ligue 1 där de också ligger efter och behöver skärpa till sig om inte det ska bi en pannkaka av denna säsong.

För och nackdelar:

 Frankfurt spelar riktigt bra för tillfället.
 Frankfurt har 4 vinster i rad.
 Marseille har inget att spela för och är uppgivna.

 

Tips: Frankfurt att vinna

Odds: 1.78 @ Bet on Aces

Tid: 21:00

Units: 4/5