Speltips 28 Sep | Fotboll - Falkenberg vs Brage

 Speltips och rekar

Speltips 28/9 Falkenberg vs Brage 

Speltips 28/9 Falkenberg vs Brage 

Just nu är vi heta! 7 vinster i rad på våra speltips! Vi stannar kvar i Sverige ännu en dag och kikar på matchen mellan Falkenberg och Brage. Jag har hittat några intressanta spel i dagens match, men en av de är orimlig och den kommer bli dagens speltips!

Speltips:

Falkenberg är lite oväntat nog med och kämpar om platsen till Allsvenskan. De har spelat riktigt bra på den senaste tiden och idag har de en bra chans att säkra platsen i Allsvenskan. De möter Brage som egentligen inte har något att spela för. Så dagens tips är vinst till Falkenberg, och vi får hela 1.60 i odds av 888sport, som vi tackar för.

Falkenberg:

Vilken säsong Falkenberg har! De är riktigt nära en plats i Allsvenskan nu, och som de spelat så förtjänar dem det. Dagens match är en de bara måste vinna. De är på andra plats, men det är endast 6 poäng ner till tredje platsen där vi hittar AFC Eskilstuna. De kommer inte vika sig lätt, idag är 3 poäng extremt viktiga. Och vinner de idag så sätter de press på Helsingborgs IF som är på första plats än så länge.

Brage:

Brage har även de haft en bra säsong. De blev uppflyttade förra säsongen och ingen förväntade sig att de skulle hamna i top 10. Dem är på en 5:e plats för tillfället, och det är jättenöjda över det. De försökte hänga med i toppen, men det räckte inte till. De gick in för hårt, och de har förlorat deras senaste 3 matcher. De senaste 2 bortamatcherna förlorade de med hela 4-1 (mot Helsingborg och Örgryte). Idag kommer de inte ha det lätt, och frågan är hur mycket de kommer förlora med.

För och nackdelar:

Falkenberg har 5 raka vinster

Brage har  raka förluster

✘ Brage är nöjda med 1 poäng idag, så de kommer försöka få med sig ett kryss

 

Tip: Falkenberg att vinna

Odds: 1.60 @888Sport

Tid: 18:00

Units: 4/5