28/11 Speltips Tottenham vs Inter |

 Speltips och rekar

28/11 Speltips Tottenham vs Inter

Speltips Tottenham vs Inter

Idag tar vi en tur till Wembley Stadium. Efter en oväntat seger mot Chelsea md hela 3-1 så tar Tottenham emot Inter idag, i en match de måste vinna om de ska ha någon chans att kvalificera sig vidare i Champions League.

Speltips:

Idag är det en viktig match i grupp B. Barcelona är redan klar för avancemang. Det bli antingen Tottenham eller Inter som kommer ta andra platsen. Inter är 3 poäng före Tottenham, så om de inte vinner idag så är det kört för dem. Tottenham har inte spelat bra fotboll men på sista tiden har de skärpt till sig. Idag tror jag att de vinner så dagens speltips är vinst till Tottenham, och Bet on Aces ger oss hela 1.87 i odds för det. Vi kommer investera 3 units på dagens spel.

Tottenham:

Idag är det en måstematch för Spurs. Förlorar de idag så är blir det Europa League för dem. De har ingen chans att vinna Premier League så de kommer satsa på att komma långt i Champions League istället. Deras spel i Europa har inte varit det bästa, och det första mötet mot Inter förlorade de med 2-1. Men på sistone har de spelat mycket bättre och Harry Kane är i bra form. Vinsten i den stora derbyt mot Chelsea med hela 3-1 har gett dem stort självförtroende.

Inter:

Inter verkar vara tillbaka i storform. De är på en tredje plats i Serie A. De har ganska många skador idag, och helt ärligt så tror jag att motivationer vinner idag. Tottenham har sett mycket starkare ut, och de har visat mer vilja att vilja vinna om vi tittar på de 4-5 senaste matcher.

För och nackdelar:

 Tottenham har vunnit 5 raka matcher.
 Tottenham måste vinna idag om de ska ha någon chans att avancera till slutspel..
 Senaste matchen Inter spelade på bortaplan förlorade de med 4-1. Idag reser de till en London där det är kallt och Wembley är slutsåld, så de kommer få det riktigt tufft.

 

Tips: Tottenham att vinna

Odds: 1.87 @ Bet on Aces

Tid: 21:00

Units: 3/5