Speltips 27 Sep | Fotboll - IFK Göteborg mot AIK

 Speltips och rekar

Speltips 27/9 IFK Göteborg vs AIK 

Speltips 27/9 IFK Göteborg vs AIK 

Idag spelas en av de större matcherna i Sverige. Eller det brukar vara en av de större. Den anrika klubben IFK Göteborg har ganska stora problem, både med klubben, spelet och ekonomin. AIK å andra sidan, de är på väg att vinna Allsvenskan. Låt oss kika på vad vi kan hitta för bra spel i dagens match.

Speltips:

IFK Göteborg tar emot AIK idag. Det brukade vara en av de större matcherna i Allsvenskan. När spelschemat kom ut, så var det denna match den som skulle avgöra toppstriden! IKF Göteborg har dock en hel del problem, och de kämpar endast för överlevnad. Det finns till och med en risk att de åker ner i den lägre ligan. De är skadade både ekonomiskt och spelmässigt. AIK å andra sidan, som det ser ut så är det dem som vinner Allsvenskan i år. Dem kommer fullproppade med självförtroende och bra resultat till ett skadat IFK Göteborg. Därav blir dagens speltips vinst för AIK till otroliga 1.75 i odds, som vi hittar hos 888sport. Vi satsar 4 units på det.

IFK Göteborg:

IFK Göteborg har haft stora problem de senaste åren. De förlorar för mycket pengar och det är kaos i klubben. Som ett exempel kan vi ta sportchefen Mats Gren, som skulle få sparken då han inte gjort sitt jobb. Dock så har han goda kontakter med Wisemen, IFK Göteborg’s huliganer, och med hjälp av dem så lyckades han behålla sin position. I det senaste derbyt mot BK Häcken så förlorade de med hela 4-1. De har 4 förluster i rad och idag möter de ligans bästa lag. Det kan bara sluta på ett sätt.

AIK:

AIK har imponerat i år. De har endast en förlust på hela säsongen. De spelar som ett lag ska göra, och jag är ganska säker på att de kommer vinna stort idag. Det finns inget bättre sätt att tacka sina fans, än att slå IFK Göteborg på bortaplan! Deras försvar har varit deras styrka denna säsong, och de har vunnit 9 av de senaste 10 matcherna! De kommer till Göteborg med ett enda mål i sikte, och det är att vinna!

För och nackdelar:

AIK har 9 vinster på de senaste 10 matcher

AIK Har vunnit de senaste 2 derby

✘ IFK Göteborg har endast 5 poäng till medflyttningen så de behöver poäng idag

 

Tips: AIK att vinna

Odds: 1.75 @888Sport

Tid: 19:00

Units: 4/5