27/11 Speltips Roma vs Real Madrid |

 Speltips och rekar

27/11 Speltips Roma vs Real Madrid

Speltips Roma vs Real Madrid

Äntligen är Champions League tillbaka Och med endast två omgångar i gruppspelet så börjar det bli spännande nu. Idag har jag hittat ett intressant speltips som de flesta verkar ha missat då alla fokuserar på 1×2 spelet idag. Häng med så får ni se vad jag hittat för spännande:

Speltips:

Det är gruppfinal i grupp G idag. Både Roma och Real Madrid ligger på 9 poäng, Roma är strax före dock med 2 mål mindre insläppta. På tredje plats hittar vi CSK Moskva då de  med 7 poäng då de leder i sin match, och kommer med stor sannolikhet vinna den. Roma har Plezen borta i den sista omgången, så men en vinst eller kryss idag så kommer de säkra avancemang Real Madrid däremot kommer få spela om kvalificering mot CSK Moskva om de inte tar poäng idag. Så med tanke på detta bli dagens speltips en dubbelchans på att Roma vinner eller spelar oavgjort, och Bet on Aces ger oss hela 1.76 i odds på det.

Roma:

Roma kommer garanterat vilja ha revansch idag. Som vi alla kommer ihåg så förlorade de mot Real Madrid borta i det första mötet med hela 3-0.  Sen dess har de spelar riktigt fint och vunnit samtliga matcher. Jag tror att det är på grund av de förlusten som det är så låga odds på Real Madrid. Roma har även spelat ganska dåligt i Serie A, och allt tyder på att deras fokus varit på denna match. De förlorade i helgen mot Roma mot Udinese, ett lag de har 10 vinster i rad mot. Idag får spela utan Daniel De Rossi och Javier Pastore, men det ser jag inte som större problem.

Real Madrid:

Ja, vad ska man säga om dem. All heder till Real Madrid, de har vunnit Champions League 3 gånger i rad. Men sen Cristiano Ronaldo lämnade klubben så har allt fallit isär. I helgen blev de helt överkörda av Eibar med 3-0 och är för tillfället på en nionde plats i ligan. Jag tror att de kommer vara överlyckliga med ett kryss idag och om vi kikar på deras taktik så verkar det vara exakt det de går för.

För och nackdelar:

 Roma har 7 raka vinster på hemmaplan om vi kikar på deras matcher i Champions League.
 Real Madrid har med stor sannolikhet viktiga spelare skadade inför denna match.
 Real Madrid behöver endast en poäng idag för att gå vidare..

 

Tips: Roma att vinna eller oavgjord

Odds: 1.76 @ Bet on Aces

Tid: 02:00

Units: 3/5