26/11 Speltips Milwaukee Bucks vs Charlotte Hornets |

 Speltips och rekar

26/11 Speltips Milwaukee Bucks vs Charlotte Hornets

Speltips Milwaukee Bucks vs Charlotte Hornets

Idag tar vi en titt på NBA igen. Det har varit några riktigt fina matcher denna säsong och jag ska försöka reka lite mer NBA, speciellt då vi har guldkort som ikvll. I kvällens match har vi en klar favorit och det är ännu oklart varför det är så höga odds på dem.

Speltips:

Milwaukee Bucks tar en till till Spectrum Centrem där de ska möta Charlotte Hornets. De har varit riktigt ojämna i år, och igår förlorade de en match som de räknade med att vinna. Dålig spel och många misstag gjorde att de fick se sig besegrade av Atlanta Hawks med 124-123. Man kan tro att det var en jämn match, men på förhand så var Charlotte Hornets stora favoriter. Idag möter de en av denna säsongens hetaste lag och jag tror de kommer förlora ganska stort. Dagens speltips är -3 på Milwaukee Bucks och Bet on Aces ger oss hela 1.70 i odds på dagens tips. Vi kommer investera 4 units i dagens speltips.

Charlotte Hornets:

Det är svårt att sätta Charlotte Hornets på en plats denna säsong. Antingen spelar de riktigt bra eller så floppar de helt. De förlorade mot Hawks igår i en match som de borde ha vunnit enkelt, och spelarna är trötta efter en tuff match igår och idag kommer de få det ännu tuffare.

Milwaukee Bucks:

Milwaukee Bucks är ligans hetaste lag i år. De spelar riktigt bra och har 4 vinster på de 5 senaste matcher. De flesta visste att de skulle vara bra, men ingen visste att de kunde vara så här bra. Idag tror jag att de kommer vinna ganska lätt mot ett trött Charlotte Hornets.

För och nackdelar:

Charlotte Hornets är trötta efter gårdagens match.
✓ Milwaukee Bucks är riktigt heta i år.
✓ Milwaukee Bucks är mycket bttre än Charlotte Hornets

 

Tips: Milwaukee Bucks -3

Odds: 1.70 @ Bet on Aces

Tid: 01:00

Units: 3/5