26/10 Speltips Lorient vs Metz  |

 Speltips och rekar

26/10 Speltips Lorient vs Metz 

Speltips Lorient vs Metz 

Denna underbara Fredag tar vi en tur till Frankrike och kikar på matchen mellan Lorient och Metz. Idag är det en spännande möte mellan dessa två, där båda två vill spela i Ligue A nästa säsong. Metz leder Ligue 2 och är på god väg, men även Lorient hänger på bra och är för närvarande på en fjärde plats. Idag är det extremt viktiga poäng som står på spel när dessa två möts.

Speltips:

Det här är en viktig match för båda lag och de kommer ge allt ifrån sig för att behålla sina positioner i Ligue 2. Dagens poäng är värdefulla. Då båda två spelar riktigt bra fotboll och idag kommer de ge 100% från första sekunden så blir dagens tips båda lag att göra mål. Bet on Aces ger oss 1.75 i odds för det, och idag investerar vi 2 units.

Lorient:

Efter 1 spelade matcher så är Lorient på 4:de plats med 21 poäng. De har fått en riktigt bra start på säsongen och idag behöver de poäng för att vara kvar i kampen om Ligue 1 platserna nästa år. De började med hela 8 matcher utan förlust, när de till slut föll mot US Orleans. De förlorade med 2-0 på bortaplan. Idag kommer de kämpa för poäng och de kommer inte vika sig lätt. Om de ska spela i Ligue 1 så är matcher som dagens såna de måste göra mål i.

Metz:

Metz är utan tvekan det bästa lager i Ligue 2 än så länge. De har 25 poäng med 11 matcher spelade och har tagit grepp om första platsen. Det är rätt ås klart tredan nu att de kommer spela i Ligue 1 nästa säsong. Diallo har gjort 11 mål på lika många matcher och leder skytteligan, dock så delar han första platsen. Han kommer vara sugen på att göra mål idag och ta första platsen. Metz är favoriten att vinna idag men Lorient spelar bra hemma och jag tippar på 1-1 som slutresultat. Dock så tar vi inga chanser, utan dagens speltips är att båda lag gör mål till fina odds.

För och nackdelar:

 Metz har gjort mål i 9 av 10 senaste matcher.

 Lorient spelar bra på hemmaplan.

 Idag är det viktiga poäng på spel för båda lag, så vi kommer få se mycket action.

 

Tips: Båda att göra mål

Odds: 1.75 @ Bet on Aces

Tid: 19:00

Units: 2/5

Fler speltips och rekar hittar du här!