25/11 Speltips Amiens vs Marseille |

 Speltips och rekar

25/11 Speltips Amiens vs Marseille

Speltips Amiens vs Marseille

Idag har jag hittat en spännande match i Frankrike. Storklubben Marseille har inte spelat bra på  den sista tiden och idag har jag hittat fina överodds på ett spel idag. Vi tar en tur till kärlekens och baguetternas land idag och inkasserar ännu en vinst.

Speltips:

Amiens tar emot Marseille idag på Stade Crédit Agricole de la Li. Det kommer bli en tuff match där Marseille kommer ge allt de har för att vinna. Amiens är inte dåliga i år, de har 3 vinster på de senaste 5 hemmamatcher. Det är helt ok odds på att Marseille ska vinna, men jag har hittat ett ännu bättre bett, och det är över 2.5 mål. Bet on Aces ger oss 1.98 i odds för det, och det är alldeles för bra för att skippa det. Vi investerar 2 units i dagens spel.

Amiens:

Amiens har spelat helt ok denna säsong. För tillfället är de på en 16:de plats i ligan och har endast en poäng ner till nedflyttning. Så poäng idag är extremt viktigt för dem. De vann den senaste matchen med 1-0 borta mot Toulouse och har även vinster mot lag som Reims, Rennes och Dijon denna säsong. Så Marseille kommer inte få det lätt idag. 5 av deras 6 senaste hemmamatcher har slutat över 2.5 mål.

Marseille:

Marseille har 3 vinster på de 5 senaste matcher. De har spelat riktigt fint hemma där de har 5 vinster på 7 matcher denna säsong. På borta plan ser det inte lika bra ut dock. Så idag måste de få med sig en vinst för att ha någon chans att hänga med i ligan så de kommer gå hårt ut.

För och nackdelar:

 Amiens har spelar 4 av 5 senaste hemmamatcher över 2.5 mål.
 4 av 5 senaste bortamatcher för Marseille har slutat över 2.5 mål.
 Idag är det en viktig match för båda lag och det kommer bli en offensiv match.

 

Tips: Över 2.5 mål

Odds: 1.98 @ Bet on Aces

Tid: 21:00

Units: 2/5