25/10 Speltips Milan vs Real Betis  |

 Speltips och rekar

25/10 Speltips Milan vs Real Betis 

Speltips Milan vs Real Betis 

Efter två underbara dagar med Champions League så tar vi en titt på matchen mellan Milan och Real Betis i Europa League. Milan tar emot Real Betis på San Siro och oddset är alldeles för höga på en lina.

Speltips:

Milan kommer till dagens match med en förlust bakom sig. Det i den eviga derbyn mot Inter, där Inter gjorde matchens enda mål i den 93:de minuten och vann därmed. Om vi bortser från den förlusten så spelar Milan bra i år, och speciellt på hemmaplan. Real Betis är inte så bra som man trodde innan säsongen startade. De kommer till dagens match med två förluster bakom sig. So dagens tips är att Milan vinner. Bet on Aces ger oss hela 1.92 for en hemmavinst. Oddset var uppe på 2.26 i Måndags, så det är en bra signal.

Milan:

Milan spelar riktigt bra på sistone. Det verkar som om den mörja tiden är förbi dem. D spelar bra hemma och har 3 vinster på de senaste 4 matcher på San Siro. I Europa League spelar de också bra där de har vunnit båda matcher de spela. 1-0 borta mot Dudelange och 3-1 hemma mot Olympiakos. Dagens match bör vara en enkel för de, och de kommer använda San Siro till sin fördel.

Real Betis:

Real Betis har det pratats mycket om innan La Liga startade. Det var många som förespådde att de skulle slåss om Champions League platserna i år. Dock, efter 9 spelade matcher så är de på 11 plats men endast 3 vinster i år. De har problem med att leva upp till förväntningen och dagens match kommer vara en tuff får dem.

För och nackdelar:

 Milan har 3 vinster på de 4 senaste matcher.

 Milan är obesegrade på de senaste 7 hemmamatcher.

 Real Betis har förlorat de 2 senaste matcher.

 

Tips: Milan att vinna

Odds: 1.92 @ Bet on Aces

Tid: 18:55

Units: 3/5

Fler speltips och rekar hittar du här!