24/11 Speltips Atlético Madrid vs Barcelona |

 Speltips och rekar

24/11 Speltips Atlético Madrid vs Barcelona

Speltips Atlético Madrid vs Barcelona

Idag har vi många fina matcher! Dock så finns det inte så bra odds, så jag kommer spela live ganska mycket, håll utkik i gruppen! En match jag hittat fint värde i är matchen där Atlético Madrig tar Emot Barcelona i en match dr de kommer kämpa om förstaplatsen.

Speltips:

Endast en poäng skiller dessa två lag ifrån. Dagens match kommer vara en av de viktigaste då vinnaren av dessa toppmöte kommer med stor sannolikhet vinna ligan. Dagens match på Wanda Metropolitan kommer vara spännande med mycket snabbt spel och stor vilja från båda lagen att vinna. Det är omöjligt att avgöra vinnaren i denna match, men en sak är jag säker på, och det är att det kommer bli mål! Så dagens speltips är att båda lagen gör mål, och Bet on Aces ger oss hela 1.68 i odds för det. Vi investerar 3 units i dagens spel.

Atlético Madrid:

Atl. Madrid hittar vi på en 3:de plats i Primera División. Det är endast en poäng som skiller de åt med dagens motståndare. Atl. Madrid har, sen Ronaldo lämnade Real Madrid tagit deras plats. Dagens match kommer vara en avgörande faktor för vinnare av ligan. Atl. Madrid har ett av världens bästa defensiv men idag saknas Diego Godín och med stor sannolikhet även José Giménez. Två ordinariebackar vilket kommer göra jobbet mycket lättare för Barcelona att göra mål.

Barcelona:

Barcelona har återhämtat sig från den lilla krisen de hade. Vinsten mot Real Madrid med hela 5-1 för någon vecka sen är beviset på det. Barcelona har släppt in mål på 8 av de senaste 10 bortamatcher. Kikar vi på innebördsmöte med Atl. Madrid så har de släppt in mål i de senaste 5 styckna.

För och nackdelar:

 Dagens match är extremt viktig för båda lagen.
 4 av 5 senaste innebördsmöten har slutat med att båda lag gör mål.
 Båda lagen vill behöver 3 poäng så det kommer vara offensivt spel idag.

 

Tips: Båda lagen gör mål

Odds: 1.68 @ Bet on Aces

Tid: 20:45

Units: 3/5