24/10 Speltips PSG vs Napoli |

 Speltips och rekar

24/10 Speltips PSG vs Napoli

Speltips PSG vs Napoli

Nu har vi riktigt fint flyt. Vi försöker behålla den idag i en spännande match mellan PSG och Napoli. Det börjar där ihop sig i gruppspelet och alla poäng är viktiga nu.

Speltips

Idag bjuder det på en spännande match u grupp C. PSG är i riktigt fin form, och det känns som om de kör över alla lag de möter. Napoli spelar också riktigt bra, men om man kikar lite närmare så är det inte så bra på bortaplan. Så dagens speltips är -1 Asian handikapp på PSG, som jag hittat till otroliga 2.27 i odds hos Bet on Aces! Med tanke på att vi får tillbaka insatsen om de endast vinner med ett mål, så satsar vi hela 4 units på dagens speltips!

PSG

PSG har en otroligt fin form inför denna match. De har vunnit sina senaste 6 matcher, och kikar man på hemma matcher så har de 7 vinster i rad. Kikar vi på Ligue 1 så har de vunnit samtliga spelade matcher, och redan nu kan man säga att ligan är deras. Så full fokus är på Champions Leauge. Med Kylian Mbappé, Edinson Cavani och Neymar i toppen så kommer vi få se många mål ikväll. De måste vinna ikväll om de inte vill tappa 3 poäng till andra platsen.

Napoli:

Napoli har också en fin form. De ligger på andra plats i Serie A, där Juventus leder ligan med 4 poängs försprång. De leder även gruppen där vi förutom PSG hittar även Liverpool och Crvena Zvezda. Rent spelmässigtså är de nöjda med oavgjort i dagens match, men om vi tittar på deras form så kan man se att de har det svårt på bortaplan.

För och nackdelar:

 PSG kan ha full fokus på Champions Leauge

✓ En vinst idag är öerhört viktig för PSG

 Napoli är inte bra på bortaplan.

 

Tips: PSG-1 Asian

Odds: 2.27 @BetOnAces

Tid: 21:00

Units: 4/5

Fler speltips och rekar hittar du här!