23/4 Tottenham - Brighton |

 Speltips och rekar

23/4 Tottenham – Brighton

Tottenham – Brighton.

Vem hade trott att Tottenham skulle avancera sig vidare till semifinal i Champions League. Innan första mötet mot Manchester City så hade spurs i en liten formsvacka man tog endast 1 poäng på 5 liga matcher i Premier League. Trots att det blev förlust mot Manchester City senast i 2:a omgången så avancerade man sig vidare till semifinal  för första gången i historien där spurs kommer ställas mot Ajax som verkligen har gjort ett succé. I ligan hittar vi spurs på 3:e plats med 67p lika många poäng som Chelsea fast med en match mindre spelad 1 Poäng före Arsenal och 3 före Manchester United så det är med andra ord viktigt att man vinner ikväll mot ett riktigt formsvag Brighton, trots att det har varit täta matcher för spurs så ska dom bara vinna denna matchen relativt enkelt. Sen spurs fick sin nya arena har det gått otroligt bra för London laget man har vunnit över Manchester C, Crystal P och Huddersfield och hållit 0:an i dem 3 samtliga matcherna. Spurs har i dagens läge 4 spelare på skadelistan där vi hittat Aurier,Sissoko,Winks och Harry Kane vilket är ett avbräck framåt när Kane är skadad. Men syd koreanen Heung Min Son har gjort det bra som ersättare han är en av anledningen att spurs avancerade sig vidare till semin och tror mycket väl att han kommer hitta nätet idag mot Brighton.

Brighton.

Brighton hittar vi långt ner i tabellen på 17:e plats med 34 inspelade poäng och som försöker kämpar sig kvar för att rädda kontraktet. Det är en viktig match och Brighton behöver gå för vinst ikväll för att inte åka ur Premier League. Cardiff ligger hack i häl och man har tuffa matcher kvar efter spurs som Newcastle Arsenal och Manchester C.
Brighton form är totalt iskall man hade 5 raka förluster som man lyckades bryta senast mot wolves där matchen slutade 0-0 men dom senaste 6 matcherna har man inte gjort ett enda mål men har släpp in 12 mål med den formen som dom har i dagens läge blir spurs en tuff nöt att knäcka. Här vinner Tottenham enkelt.

Speltips: Tottenham vinner asian hcp -1.5

Odds 1.79
Bolag unibet
Matchstart 20:45
Lycka till