23/11 Speltips Leganés vs Alavés |

 Speltips och rekar

23/11 Speltips Leganés vs Alavés

Speltips Leganés vs Alavés

Äntligen är ligafotbollen tillbaka. Det startar ganska mjukt idag, men under helgen har vi några riktigt fina matcher. Även idag har jag hittat fina odds i Spanien, där jag misstänker att spelbolagen inte gått på helheten när det kommer till dessa två lag, utan endast på gammal statistik.

Speltips:

Dagens speltips kommer från La Liga. Leganés tar emot Alavés i en spännande match där båda lag r i behov av 3 poäng. Leganés för att komma över nedflyttningsstrecket och Alavés för att kunna vara med och kämpa om Europaspels platserna. Jag har hittat ett intressant spel som går emot spelbolagen och det är att båda lag gör mål. Bet on Aces ger oss hela 2.05 i odds för det. Vi kommer investera 2 units i dagens spel.

Leganés:

Leganés har inte haft bästa starten i ligan. Vi kan hitta de på en 18:de plats i tabellen, trots en vinst mot Barcelona, och oavgjort mot Atletico Madrid och Valencia. Kikar vi på deras stats så har de gjort mål på hemmaplan i 9 av 10 senaste matcher. Trots det har de inte haft en vinst på de senaste 7 matcher. Dagens match är lite speciell för tränaren Mauricio Pellegrini då han både spelat och varit tränar i Alavés. Så vi får se om han utnyttjar det till sitt fördel.

Alavés:

Alvaré åt andra sidan kunde inte fått ett bättre start. De har 23 poäng, lika många som Sevilla och Atletico Madrid.  Endas en poäng ifrån Serieledarna Barcelona. Idag vill de ås gärna ha 3 poäng då de möter ett lag i den undre halvan av tabellen. Alavés har också gjort mål i 9 av de senaste 10 bortamatcher.

För och nackdelar:

 Leganés har gjort bål i 9 av 10 senaste hemmamatcher.
 Alavés har gjort mål i 9 av 10 senaste bortamatcher.
 Båda lagen vill behöver 3 poäng så det kommer vara offensivt spel idag.

 

Tips: Båda lagen att göra mål

Odds: 2.05 @ Bet on Aces

Tid: 21:00

Units: 2/5