22/11 Speltips Maccabi Tel Aviv vs Fenerbahce |

 Speltips och rekar

22/11 Speltips Maccabi Tel Aviv vs Fenerbahce

Speltips Maccabi Tel Aviv vs Fenerbahce

De två senaste dagarna har verkligen varit riktigt dåliga när det kommer till speltips. Imorgon har vi massa bra matcher. Idag fick jag leta länge och till slut hittade jag spelvärde i en basketmatch i Euroleauge, i matchen där Maccabi Tel Aviv tar emot Fenerbahce.

Speltips:

Idag har vi en spännande match. Jag brukar inte reka basket, men jag älskar att titta på det. NBA är oftast mitt i natten, men Euroleague är på kvällen vilket passar oss bra. Maccabi har startat säsongen riktigt dåligt men 7 förluster på 8 matcher. Fenerbahce däremot har 5 vinster i rad. Dagens speltips är är handikappsspel på Maccabi Tel Aviv + 6.5, och Bet on Aces ger oss hela 1,71 i odds för det. Det ska mycket till att de ska förlora dagens match med så många poäng, så vi investerar 3 units i dagens spel.

Maccabi Tel Aviv:

Maccabi har börjar riktigt dåligt och de måste skärpa sig! De ä ganska svårslagna hemma och sen de Giannis Sfairopoilos bytte ut Neven Spahilja så har vi en känsla av att det kommer vända. Fener är det bättre laget, men de har förlorat borta mot Efes, och idag tror jag att det kommer bli tight, de kommer inte vinna mer mer än 7 poäng i alla fall.

Fenerbahce:

Gästerna är på 3 plats i gruppen och det ser riktigt bra ut för de. Hade oddset varit 1.65 för en vinst på dem, så hade det varit dagens speltips. Nu är det så lågt, och Maccabi är pressade mot väggen och måste vinna idag!

För och nackdelar:

 Maccabi måste vinna idag.
 Maccabi är starka hemma.
 Maccabi har inte förlorat någon av de 5 innebördsmöte med mer än 5 poäng, de har även vinnit 3 styckan.

 

Tips: Macabi Tel Aviv +6.5

Odds: 1.71 @ Bet on Aces

Tid: 20:05

Units: 3/5