22/10 Speltips Arsenal vs Leicester |

 Speltips och rekar

22/10 Speltips Arsenal vs Leicester

Speltips Arsenal vs Leicester

Gårdagens maxbet satt ganska enkelt! Vi stannar kvar i Premier League en dag till. I dagens enda match så tar Arsenal emot Leicester hemma. Arsenal må ha en match på torsdag i Europa League att tänka på, men dagens match är viktig i en jämn Premier League tabel.

Speltips

Rots att Arsenal har Europa League att tänka på så kommer de ändå lägga mycket krut på dagens match. De spelar riktigt bra och har hela 9 vinster på de senaste 10 matcher! Dagens speltips är Arsenal -1 Asian, där vi får hela 1.87 i odds hos Bet on Aces. Det är riktigt spelvärd och vi kommer investera 4 units i dagens spel.

Arsenal

Efter en tuff start i ligan där Arsenal förlorade mot Chelsea och Manchester City så har de verkligen hämtat upp sig. Det räcker att vi kikar på den senaste matchen där de fullständigt krossade Fulham med hela 5-1. Att de har så höga odds idag måste beror på att de på torsdag spelar Europa League. Men trots det så måste de prioritera dagens match om de inte vill halka efter topp 4 i Premier League.

Leicester

Leicester har 4 vinster och 4 förluster så här långt. De är i mitten av tabellen och de är ganska nöjda med det. De har det svårt mot toplag och det märks ganska tydligt om vi kikar på deras förluster. De har förlorar mot Manchester United, Liverpool, Everton och Bournemouth. Deras vinster kommer samtliga från lag som är under dem i tabellen. Tittar vi på innebördsmöten så har Arsenal vunnit samtliga.

För och nackdelar:

 Arsenal har vunnit samtliga möten mellan dessa två lag.

Arsenal spelar mkt fint fotboll och har 9 vinster på de senaste 10 matcher.

 Leicester har svårt mot toplag denna säsong.

 

Tips: Arsenal -1 Asian

Odds: 1.87 @BetOnAces

Tid: 21:00

Units: 4/5

Fler speltips och rekar hittar du här!