21/0 Speltips Everton vs Crystal Palace |

 Speltips och rekar

21/0 Speltips Everton vs Crystal Palace

Speltips Everton vs Crystal Palace

Helt bedrövligt insats av Liverpool igår. Det var en match de absolut inte förtjänade att vinna. Men vi går vidare! I dagens enda match i Premier League har jag hittat en fin max bet på 1.90 i odds.

Speltips

Everton tar emot Crystal Palace i en match som jag tror att dem kommer dominera helt. Att vi får 1.89 i odds av Bet on Aces är obegripligt för mig, men det tackar vi för. Laguppställningen kom ut precis och jag väljer att investera hela 5 units på dagens match!

Everton

Sättet Everton slog Leicester med 2-1 var imponerade, framförallt offensiven så är man giftiga med kvartetten Sigurdsson, Bernard, Walcott och Richarlison. Framförallt Richarlison som är en viktig kugge för Everton då när han missat två matcher i ligan så kryssade man mot Huddersfield och förlorade mot West Ham hemma. Men när han har startat så har man slagit både Fulham och Southampton på Goodison, vilket innebär en statistik på 10 vinster, 3 oavgjort och en förlust mot lag i undre delen av tabellen om man kollar till början av förra säsongen fram tills idag.

Crystal Palace

Palace är däremot i lite trubbel då deras enda poäng denna säsong har kommit mot botten fyra lagen i ligan. Man förlitar sig väldigt mycket på Zaha och om Everton lyckas få koll på honom så har man väldigt bra chans att vinna. Han är dessutom osäker till spel idag och Benteke är skadad. Trots att Benteke inte har gjort särskilt många mål så har han ändå varit ett riktigt hot mot försvararna i ligan tillsammans med Zaha. Med endast tre mål på sina sju senaste matcher så verkar man väldigt uddlösa offensivt.

För och nackdelar:

 Everton är ett mycket bättre lag än Crystal Palace.

 Crystal Palace har flertal skador i laget.

 Everton har imponerat på senare tid och spelar bra.

 

Tips: Everton att vinna

Odds: 1.89 @BetOnAces

Tid: 17:00

Units: 5/5

Fler speltips och rekar hittar du här!