Speltips 20 Sep | Fotboll - PAOK vs Chelsea

 Speltips och rekar

20/9 Speltips PAOK vs Chelsea 

Speltips PAOK vs Chelsea 

Champions League är över för denna vecka. Vi fick se ett par spännande matcher med många mål, så jag längtar till nästa omgång. Idag tar vi en titt på European League istället. Det finns många bra matcher, men vi tar ett närmare till på mötet mellan PAOK och Chelsea. De är favoriter att vinna sin grupp och dagens möte kommer vara spännande.

Speltips:

PAOK har fått ett bra start och har vunnit 3 matcher i rad. Det har även Chelsea med sina 5 vinster i rad. Den nya tränaren Maurizio Sarri har fått en bra start. Chelsea kommer mixa upp det lite idag och testa ett par nya varianter. PAOK kommer göra allt i sin makt att inte förlora men Chelsea är ett mycket bättre lag, så dagens tips är att Chelsea vinner. 888sport get oss fina odds av 1.65 för det.

PAOK:

PAOK har köpt Pontus Wernbloom som är ett bra tillskott till deras lag, han har även speciell spelstil. De har köpt några riktigt bra spelare från storlag, så som Vieirinha från Wolfsburg, Omar El Kaddouri från Empoli och Chuba Akpom från Arsenal. De är i toppen av ligan och de lär få kämpa med Olympiakos och AEK Athen om förstaplatsen.

Chelsea:

När Maurizio Sarri blev den nya tränaren så var det många som var ytterst tveksamma till beslutet. Han visade de alla fel dock, 5 vinster av 5 matcher visar att han är den rätta tränaren för Chelsea. Han har även köpt några bra spelare som fyller i de luckor som behövs. Chelseas reserver är ett bättre lag än PAOK så idag bör de vinna ganska enkelt. De vill även ta kontrollen över gruppen och ha möjlighet att vila spelarna i senare skede om det kommer behövas.

För och nackdelar:

Chelsea är et mycket bättre lag.
Chelsea vill ta kontroll över gruppen och vinna första namnet.
✘ Allt kan hända i den första bortamatchen.

 

Tips: Chelsea att vinna
Odds: 1.65 @888Sport
Tid: 18:55
Units: 3/5

Sugen på fler speltips och rekar?