20/11 Speltips Skottland vs Israel |

 Speltips och rekar

20/11 Speltips Skottland vs Israel

Speltips Skottland vs Israel

Den första gruppen i League C avgörs idag. Skottland tar emot Israel i Glasgow på den kända Hampden Park. Det kommer bli en spännande match där vi ska se Hur Skottland ska bryta igenom Israels försvar. Hemmaplansfördel talar i deras fördel.

Speltips:

Skottland är pressat idag. Då de förlorade i den första matchen mot Israel så måste de se till att vinna idag om de ska kunna kvalificera sig vidare. De har förlorat 4 av de 6 senaste matcherna, så idag måste de verkligen skärpa sig. Oddset för 1X2 är alldeles för ojämna tycker jag i denna match, det kan gå hur som helst. Dock har jag hittat värde i att spela på över 2.5 mål, där vi får hela 2.18 i odds hos Bet on Aces. Vi investerar 2 units i dagens match.

Skottland:

Skottland vann övertygande mot Albanien, men förutom det så har deras spel sett ganska blek ut. Idag är det final för dem, en final de måste vinna om de ska ha någon chans. Om de pressar mycket framåt så kommer det öppna upp jättemycket för Israel, och det räcker att de gör ett mål för att Skottland ska flytta upp allt de har för att göra minst två mål.

Israel:

Israel har ett perfekt läge här. Det räcker för de med en poäng för att vinna gruppen. Det kommer inte vara enkelt då Skottland är desperata efter en vinst, så vi kommer få se en match med mycket hjärta på planen.

För och nackdelar:

 Spelet har suttit i 3 av 4 Israels matcher.
 Förra mötet  slutade 2-1 till Israel.
 Spelet har suttit i de 3 senaste matcher när det kommer till Skottland.

 

Tips: Över 2.5 mål

Odds: 2.18 @ Bet on Aces

Tid: 20:45

Units: 2/5