20/10 Speltips Huddersfield va Manchester City |

 Speltips och rekar

20/10 Speltips Huddersfield va Manchester City

Speltips Huddersfield va Liverpool

Gårdagens speltips gick mycket bättre är förväntat. Frankfurt krossade Dusseldoft och vi fick in tipset till fina 2.16 i odds. Idag är min favoritliga igång. Dagens tips kommer lite sent, men det är är på grund av att jag väntat på laguppställningen.

Speltips

Bottenlaget Huddersfield har en tuff uppdrag idag! De för besök av en hungrig Liverpool. Då Chelsea spelade lika idag, och som det ser ut så kommer Manchester City att vinna sin match, så måste Liverpool vinna idag. Odds för vinst och även handikappsspel är låga. Med tanke på att City har Champions League match i veckan så vågar jag inte chansa på målspelet, utan dagens speltips blir Liverpool över 5.5 hörnor. Det bästa oddset hittar vi hos Bet on Aces där vi får 1.75 i odds. Och just nu så får man 300 kr att spela för om man sätter in 100 kr!

Huddersfield

Hemmalaget har hart en tuff start. Det var ganska förväntat åt andra sidan. Det som talar i deras fördel idag är att de inte har haft några spelare på landslagsuppdrag och det är extremt viktigt att de försöker få med sig poäng idag. De har endast lyckats få ihop 3 poäng på 8 matcher, och de har inte råd att tappa mer. Så jag tror att de kommer spela hårt och pressa mycket. Även det defensiva kommer vara på topp idag, vilket kommer öppna för mycket hörnor från Liverpools sida.

Liverpool

Liverpool har haft det ganska tufft innan landslagsuppehållet. De har mött bland annat Chelsea, Napoli och deras toppkonkurrenter Manchester City. Nu har de en ganska lätt schema framför sig, och spelarna kommer vara skjutglada idag.

För och nackdelar:

 Liverpool kommer att dominera dagens match.

 Huddersfield kommer att försvar ganska mycket idag.

 Liverpool har många anfallare som vill visa sig och det kommer bli många skott idag.

 

Tips: Över 5.5 hörnor för Liverpool

Odds: 1.75 @BetOnAces

Tid: 18:30

Units: 3/5

Fler speltips och rekar hittar du här!