2/12 Speltips Los Angeles Lakers vs Phoenix Suns |

 Speltips och rekar

2/12 Speltips Los Angeles Lakers vs Phoenix Suns

Speltips Los Angeles Lakers vs Phoenix Suns

Förra månaden slutade med en fin plus. Jag började reka för 3 månader sedan på den här sidan, och alla månader har slutat på plussidan. Ni hittar länk till min spreadsheet i FB gruppen. Som ni vet är jag ett stort fan av NBA, och idag har vi en match som börjar 21.30, vilket kommer bli dagens rek också. Det är ganska skönt med matcher som börjar tidigt, då jag gillar att vakna tidigt, så jag brukar sova runt 22-23 oftast. Inte när det är tidiga basketmatcher dock!

Speltips:

Idag möts två lag där det ena är på uppgång och den andra på nedgång. LA Lakers har spelat riktigt bra sedan Lebron James anslöt sig till laget. Idag finns det värde på två spel, och jag kommer välja den jag tror mest på, vilket är under 223 poäng totalt. Vid exakt 223 poäng får vi pengarna tillbaka. Idag investerar vi 3 units på dagens speltips. Bet on Aces ger oss hela 1.74 i odds för det.

Los Angeles Lakers:

Lakers har gjort 101 poäng som medel om vi kikar på deras 3 senaste matcher. De har gått under linan i 7 raka spel. De är stora favoriter i dagens match, men Suns kan överraska och jag tror att vi kommer få se ett defensivt spel idag då det är viktigt för dem att vinna.

Phoenix Suns:

Suns fick kämpa extra mycket utan deras stora stjärna Devin Booker i dem senaste matchen hemma mot Orlando och lyckads göra endast 85 poäng. Han är tillbaka idag, men jag tror ändå att de kommer få det tufft. De har gått över linan i 9 av 23 matchen denna säsong och är bland topp 5 lag när vi kikar på tabellen på lag som gått under linan.

För och nackdelar:

 Suns är enav de lag som oftast spelar under linan.
 LA Lakers har gjort få poäng på de senaste 3 matcher
✓ Viktig match för LA Lakers idag så de kommer spelade defensivt.

 

Tips: Under 223

Odds: 1.74 @ Bet on Aces

Tid: 21:30

Units: 3/5