2/11 Speltips Napoli vs Empoli  |

 Speltips och rekar

2/11 Speltips Napoli vs Empoli 

Speltips Napoli vs Empoli 

San Paulo kommer vara het ikväll! Kvällens match  mellan Napoli och Empoli kan bara sluta på ett sätt. Låt oss kika på var vi kan hitta lite värde. Odds för en vinst på hemmalaget är alldeles för små, dock så har jag hittar värde i ett annat bet.

Speltips:

Idag kommer vi se en match där toppen nav tabellen möter botten av tabellen. Empoli startade säsongen med en vinst, men den har det bara gått rakt utför för dem. Första platsen i Serie A kommer gå med all säkerhet till Juventus, de andra lagen behöver en mirakel för att ha någon chans att ta den ifrån de. Det är dock mycket prestige och även Champions League biljetter på spel, så Napoli kommer göra allt i sin makt för att sluta topp 3. Så dagens tips är Napoli -1.5, och Bet on Aces ger oss hela 1.94 i odds för det.

Napoli:

Napoli imponerade verkligen i matchen mot PSG. De spelar underbar fotboll för tillfället och det är inte många lag som kan vinna mot de på San Paolo. De har en match i Champions League att tänka på, dock så är den matcher om 4 dagar, så de har gott om tid at vila.

Empoli:

Empoli började med en vinst i Serie A, och många trodde att de forna storlaget var tillbaka. De har haft mycket problem och bekymmer i klubben, oh för ett tag såg det ut som om det var bakom de. Men efter den matchen så började det gå utför igen. De senaste 6 matcher har de gått utan att vinna. Senast de spelade mot Napoli 2016 så förlorade de båda matcher med 2 eller mer mål.

För och nackdelar:

 Napoli spelar riktigt bra hemma.
 2016Så förlorare Empoli båda matcherna med 2 eller mer mål.
 Empoli Spelar inte bra på borta plan, och idag möter de en av starkaste hemmalag i Italien.

 

Tips: Napoli -1.5

Odds: 1.94 @ Bet on Aces

Tid: 20:30

Units: 3/5