12/11 Speltips Brooklyn Nets vs Minnesota Timberwolves |

 Speltips och rekar

12/11 Speltips Brooklyn Nets vs Minnesota Timberwolves

Speltips Brooklyn Nets vs Minnesota Timberwolves

Idag är det ont om matcher. Landslagsspel börjar snart så jag har letat nästan hela dagen. Efter ganska långt tid hittade jag en fin basketmatch som jag bara måste ha som dagens tips.

Speltips:

Minnesota Timberwolwes tar emot Brooklyn Nets idag på Target Center. Ganska otippat så har Timberwolwes 5 förluster i rad, och det är något som måste ta slut idag. De är det bättre laget, och att vi får 1.78 i odds på att de vinner hos Bet on Aces är riktigt fint, så det får bli dagens tips. Kikar vi på de senaste 5 möten mellan dessa lag så har vårt spe suttit i 4 av de.

Brooklyn Nets:

Brooklyn Nets har haft en ganska bra flyt i spelet med 3 vinster i rad innan Golden State Warriors bröt den i helgen, när de vann 116-110 mot de. Joe Harris var ganska het med sina 3 poäng där han satte 4 av 6 försköt, och totalt gjorde 24 poäng. På delad andra plats kommer Shabazz Napier och Spencer Dinwiddie som gjorde 14 poäng vardera. Det var Kevin Durant som blev matchens spelare med sina 28 poäng, och det var han som satte stop för deras winstreak. De hade problem Golden State Warriors spelade offensivt med deras snabba spelare, och det är någon Timberwolwes kommer utnyttja ikväll.

Minnesota Timberwolves:

Minnesota Timberwolwes har 5 raka förluster inför dagens match! Det är helt bedrövligt och idag måste de vinna. I den senaste matchen gjorde Towns 39 poäng och hela 19 rebound men ändå förlorade dem. Det var hans bästa match denna säsong. Även Saric har spelat bra och kommer förmodligen få chans att visa vad han gör för ikväll.

För och nackdelar:

 Timberwolwes har vunnit 4 av de 5 senaste möten
 Idag är ett måstematch för Timberwolwes.
 Brooklyn Nets kommer ha stora problem med omställningen.

 

Tips: Minnesota Timberwolwes att vinna

Odds: 1.78 @ Bet on Aces

Tid: 02:00

Units: 2/5