3/11 Speltips Leicester v Cardiff City |

 Speltips och rekar

3/11 Speltips Leicester v Cardiff City

Speltips Leicester v Cardiff City

27:de Oktober var en sorlig dag för fotboll. Vichai Srivaddhanaprabha, Leicesters ägare omkom i en tragisk olycka nära planen. Dagens match kommer spelas i hans ära och är en match hela världen kommer hålla ögonen på. Så det vore inte mer än rätt att vi väljer den som dagens tips. Det spelar ingen roll vilket kag eller liga du håller på, Vichai Srivaddhanaprabha var en man som alla gillade och respekterade. 

Speltips:

Denna match skulle egentligen inte spelas men till slut blev det av ändå. Den kommer spelas till ära av Vichai Srivaddhanaprabha. En tysk minut kommer hållas och bortalaget kommer spela med svarta band.  Om vi bortser från allt det, så är dagens match en som Leicester bara måste vinna. Dagens speltips är en maxbet, och vi kör på att Leicester vinner, pengar tillbaka vid oavgjort! Bet on Aces ger oss hela 1.66 i odds för det!

Cardiff City:

Nykomlinagrna Cardiff City, har inte haft ett bra start. I den senaste matchen så blev de totalt krossade av Liverpool med hela 4-1. De har endast en vinst denna säsong, och det är mot Fulham, vilka är under de på nedflyttningssträcket. De har även flera spelade saknade till dagens match. Så trots att de behöver poäng, så tror jag inte de kommer få några idag. Oddset är alldeles för höga på bortalaget.

Leicester:

Förra veckan, efter matchen mot West Ham så skedde en tragisk olycka. Cirka en timme efter matchen så kraschade en helikompter på parkeringen. I den satt bland annat Vichai Srivaddhanaprabha, och han omkom i olyckan. Mannen som var älskad av hela Leicester, som tog ut laget i Europa och även hjälpte de att vinna premier leauge när de hade 5000 i odds, är borta. Idag spelade de i hans ära. De är motiverade, kommer ge allt på planen. Sen är de även en mycket bättre klubb än Cardiff City och de behöver 3 poäng idag för att hålla sig över mittenstrecket i tabellen. 

För och nackdelar:

 Napoli spelar riktigt bra hemma.
 2016 så förlorade Empoli båda matcherna med 2 eller mer mål.
 Empoli spelar inte bra på borta plan, och idag möter de en av starkaste hemmalag i Italien.

 

Tips: Leicester, draw no bet

Odds: 1.66 @ Bet on Aces

Tid: 16:00

Units: 5/5