29/10 Speltips Tottenham vs Manchester City |

 Speltips och rekar

29/10 Speltips Tottenham vs Manchester City

Speltips Tottenham vs Manchester City

Återigen har de sparat det bästa sist! Stormöte idag där Spurs tar emot Man City. Tottenham har spelat bra på den sista tiden men kommer de kunna ta poäng från Manchester City som behöver vinna idag för att åter ta kontrollen om första platsen i Premier League?

Speltips:

Manchester City måste vinna idag om de ska ta tillbaka första platsen från Liverpool. De gjorde det de behövde och nu är det upp till Manchester City att vissa att de vill ha den tillbaka! Så all press är på dem, men det är de vana vid. Kevin De Bruyne tillbaka så är jag ganska säker på att de kommer lyckas vinna idag. Bet on Aces ger oss hela 1.78 i odds för en bortavinst, och vi kommer investera hela 4 units i dagens spel!

Tottenham:

Spurs gör det som krävs av de för att vinna, men de gör inte mycket mer än så. Men för att plocka poäng mot topplag som Manchester City så måste de spela mycket bättre än vad de gjort hittills. Även Harry Kane måste skärpa sig. Han är en jättebra spelare, men han har inte kommit i närheten av spelaren han var förra säsongen. Dele Alli saknas fortfarande, men Christian Eriksen är tillbaka som tur är. Dock så kommer han inte ensam kunna göra jobbet som krävs mot Manchester City, så de kommer få det riktigt tufft idag.

Manchester City:

Trots att det inte är många poäng mellan Manchester city och Tottenham så är det en stor skillnad om man kikar på hur de spelar. Manchester City är det laget som gjort mest mål i Premier League, men även det laget som släppt in minst mål. De har mött alla topplag spela spelat riktigt bra mot samtliga. Även Kevin De Bryne är tillbaka idag, efter en lång återhämtning från en skada; och med spelare som Sergio Aguero, Raheem Sterling, David Silva och Leroy Sane så har de en av det bästa offensiva anfallet i världen.

För och nackdelar:

 Manchester City måste vinna idag för att återta första platsen i Premier League.

 Tottenham har Dele Alli skadad, och även försvararen Jan Vertinghen.

Manchester City är i grunden ett mycket bättre lag än Spurs.

 

Tips: Manchester City att vinna

Odds: 1.78 @ Bet on Aces

Tid: 21:00

Units: 4/5

Fler speltips och rekar hittar du här!