|

 Speltips och rekar

Speltips Crystal Palace vs Arsenal

Gårdagens match satt ganska enkelt. Dagensspeltips kommer också från England där linan på vårt spel är alldeles för högt. Just därför kommer speltipset ut tidigare än annars, för jag tror att oddset kommer sjunka.

Speltips:

Idag finns det 3 matcher i Premier League men en av de har fångat mitt intresse inför dagens speltips. Arsenal har fått ganska trög start men Unai Emery har fått fart på spelet på den sista tiden. Arsenal har 10 raka vinster och mot ett ganska svagt Crystal Palace blir dagens speltips Arsenal att vinna. Bet on Aces ger oss 1.78 i odds för det. Vi investerar 3 units i dagens spel.

Crystal Palace:

Med endast en vinst på de 5 senaste matcher så ser det inte bra ut för Crystal Palace. Och inte nog med et, den vinsten var inte i Premier League utan i Ligacupen.  I premier League har de endast 2 vinster. Och hela 6 förluster. De kommer få det riktigt svårt idag mot ett hungrigt Arsenal som är med i toppen av Premier League och siktar på Champions League platserna.

Arsenal:

Arsenal har ganska många skadadespelare inför dagens match. De som garanterat inte kommer spela idag är Laurent Koscielny, Konstantinos Mavroponos och Carl Jenkinson. Sen så är Nacho Monreal och Sead Kolasinac lite osäkra också till spel idag. Detta är den enda anledningen jag kan hitta till dagens höga odds på Arsenal, men även utan dessa spelare så bör Arsenal vinna enkelt  idag.

För och nackdelar:

 Arsenal har 5 raka vinster på bortaplan.

 Crystal Palacehar endas en vinst på de senaste 5 matcher, och 3 förluster.

 Arsenal är ett mycket bättre lag och har högre motivation idag.

 

Tips: Arsenal att vinna

Odds: 1.89 @ Bet on Aces

Tid: 15:30

Units: 3/5

Fler speltips och rekar hittar du här!