27/10 Speltips Liverpool vs Cardiff City |

 Speltips och rekar

27/10 Speltips Liverpool vs Cardiff City

Speltips Liverpool vs Cardiff City

Det är ganska tydligt vem som är favorit i dagens match. Liverpool går som tåget och krossar allt i sin väg. Dagens spel har suttit i alla innebördsmöte.

Speltips:

Idag tar vi en titt på Anfield där ett starkt Liverpool tar emot Cardiff city. Kikar vi på innebördsmöten så kan vi se att Cardiff gjort mål i alla dem. Och det har varit målrikt, de senaste tre matcher har slutat över 3.5 mål. Så dagens speltips är över 3.5 mål, och 888sport erbjuder 1.89 i odds för det.

Liverpool:

Liverpool har god form och toppar ligan för tillfället efter 9 omgångar. De har 23 poäng, lika många som rivalen Manchester City, dock ska det sägas att City har bättre målskillnad. Idag kommer de pressa och vill ge en uppvisning för hemmapubliken. De kommer passa på att göra många mål för att minsta gappet till Manchester City.

Cardif City:

Cardif låg förra omgången sist i tabellen men efter en tung vinst hemma mot Fulham har de vänt på steken. Det var säsongens första vinst och det har fått upp deras självförtroende. Det behövdes, efter 6 raka förluster.

För och nackdelar:

 Liverpool är ett mycket bättre lag.

 De senaste 3 matcher har slutet med över 3.5 mål.

 Cardif har gjort mål i samtliga innebördsmötet.

 

Tips: Över 3.5 mål

Odds: 1.89 @ Bet on Aces

Tid: 19:00

Units: 2/5

Fler speltips och rekar hittar du här!