Speltips 19 Sep | Fotboll - Benfica vs Bayern Munich

 Speltips och rekar

19/9 Speltips Benfica v Bayern Munich

Speltips Benfica v Bayern Munich

Vilken underbar dag det var igår. Vi såg några riktigt fina matcher, och det viktigaste av allt, vår tips satt ganska enkelt. 3 – 0 vann Galatasaray med. Även idag har jag hittat överodds och det i matchen där Benfica tar emot Bayern Munich på hemmaplan.

Speltips:

Idag håller vi til i grupp E där Benfica tar emot Bayern Munich på Estádio Da Luz i Lissabon. Bortalaget är en klar favorit i dagens match, men om man kikar på hur Benfica har spelat på den sista tiden så håller jag inte riktigt med. De kommer troligen vinna, men de kommer få det tufft. Att spela vinst på Bayern Munich ger för låga odds, gentemot risken. Det vi kommer spela idag är att det blir över 2.5 mål i matchen vilket ger hela 1.66 i odds hos 888sport. Häng med så förklarar jag varför det är ett så bra spel.

Benfica:

Benfica är i underbar form. De har tre vinster i rad, och de senaste nio matcher har de spelar utan att förlora. De senaste sju hemmamatcher är de obesegrade. De gör även många mål, på de senaste tre matcher har de gått över linan. Och som i alla vet så brukar gruppspel i Champions League vara målrika, så idag kommer vi se ganska många mål.

Bayern Munich:

De tyska maskinen är i storform! De har hela 9 (!) vinster i rad och varje av de matcher har de dominerat stort. Niko Kovac, den nya tränaren har gjort ett underbart jobb. Det var mycket snack om tränarbytet kommer påverka laget, och det motbevisade de direkt. I de senaste 6 matcherna har de gjort hela 18 mål. Det är 3 mål per match, vilket är riktigt imponerande.

För och nackdelar:

Bayern har spelat över 2.5 mål i de senaste 7 matcherna

Benfica har gjort 10 mål i de senaste 3 matcherna

✘ Det finns en chans att de spelar försiktigt med tanke på att det är den första matchen

 

Tips: Över 2.5 mål

Odds: 1.66 @888sport

Tid: 21:00

Units: 4/5

Sugen på fler speltips och rekar?