19/11 Speltips Cypern mot Norge |

 Speltips och rekar

19/11 Speltips Cypern mot Norge

Speltips Cypern mot Norge

Den första play of guppen börjar komma till slutet. Idag har vi inte mycket spelvärd, men i matchen där Cypern tar emot Norge har jag hittat mycket värde. En intressant match då Norge och Bulgarien har lika många poäng, och endast en kan gå vidare. Så Norge måste vinna dagens match för att vara säkra att gå vidare.

Speltips:

Dagens speltips hittar vi i League C, grup 3. Cypern har spelat ganska bra, men deras tur kommer ta slut idag. Norge måste vinna för att säkra första plats. Bulgarien har en svår match mot Slovenien, men då de spelar samma tid så måste Norge se till att vinna sin match. Dagens speltips, som för övrigt är ett maxbet är att Norge vinner matchen. Bet on Aces ger oss hela 1.71 i odds för det!

Cypern:

Cypern har 5 poäng, vilket är ganska överraskande. Tittar vi på deras lag så har de inga bra spelare eller några resultat på internationella tävlingar. Enda anledningen att de har så höga odds idag måste vara för att de lyckats skarpa ihop poäng och spelar hemma. Trots det så är det en match som Norge måste vinna,

Norge:

Sen Lars Lagerbäck tog över det Norska landslaget har det gått riktigt bra för dem. De har 3 vinster och en oavgjord match, vilket ger de 10 poäng. Lika många som Bulgarien, men de har bättre målskillnad. Då båda matcher startar samtidigt idag så måste de gå all in och se till att vinna med flera måls marginal för att inte ta några risker.

För och nackdelar:

 Norge har vunnit de5 senaste möten mot Cypern.
 Cypern har endast vunnit en av de senaste 10 matcher.
 Norge är motiverade att vinna idag!

 

Tips: Norge att vinna

Odds: 1.78 @ Bet on Aces

Tid: 20:45

Units: 5/5