19/10 Speltips Frankfurt vs Dusseldoft |

 Speltips och rekar

19/10 Speltips Frankfurt vs Dusseldoft

Speltips Frankfurt vs Dusseldoft

Idag tar vi en tur till Tyskland. Landslagsuppehåll är slut och efter lite vila så börjar de ordinarie ligor att spela. Frankfurt tar emot Dusseldoft i en spännande match som öppnar denna omgång i Bundesligan denna fredagskväll.

Speltips

Dagens match mellan Frankfurt vs Dusseldoft känns ganska enkel att tippa. Hemmalaget är i bra form, senast slog man Lazio med hela 4-1. Bortalaget har det ganska tufft i den högsta ligan och har 3 raka förluster. Så dagens speltips är vinst -1 Aisan på Frankfurt. Bet on Aces ger oss hela 2.16 i odds  för det. Vinner de med endast ett mål så får vi pengarna tillbaka.

Frankfurt

Men en vinst mot Lazio och Olympique Marseille i ryggen så är självförtroendet på topp hos Frankfurt. Kikar vi på den tyska ligan så har de 3 raka vinster. De spelade även en vänskapsmatch under uppehållet mot Hanau 93, och där vann de med hela 13-0! Ante Rebic är avstängd, samt skadekvartetten bestående av Timothy Chandler, Carlos Salcedo, Gonzalo Paciencia och Francisco Geraldes. Men det bör inte skapa några större problem för dem.

Dusseldoft

Gästerna har det inte haft lätt i den högsta ligan sen återkomsten. De är näst sist i tabellen och har endast lyckats få med sig 5 poäng på 7 matcher. Endast en vinst på de 7 matcher. De åkte på 3 raka förluster innan uppehållet och om vi kikar på målskillnaden så är det 1-7. Uppehållet kom i rätt tid för dem, men jag tror inte det kommer hjälpa mycket. Frankfurt är för bra, de kommer kämpa mycket idag och jag tror vi kommer se stor dominans från hemmalaget.

För och nackdelar:

 Frankfurt spelar bra hemma.

 Kikar man på de senaste matcher så har Frankfurt riktigt bra resultat och har dominerat alla.

 Dusseldort är i kris och de spelar riktigt dåligt på bortaplan.

 

Tips: -1 Asian Frankfurt

Odds: 2.16 @BetOnAces

Tid: 21:00

Units: 3/5

Fler speltips och rekar hittar du här!