Speltips 18 Sep | Fotboll - Galatasaray vs Lokomotiv Moskva

 Speltips och rekar

18/9 Speltips Galatasaray – Lokomotiv Moskva 

Speltips Galatasaray – Lokomotiv Moskva 

Äntligen är det dags för gruppspel i Champions League! Vi har några riktigt bra matcher att se fram emot. Jag har valt matchen där Galatasaray tar emot Lokomotiv Moskva som dagens speltips, då jag har hittat ett riktigt bra värde i ett spel. Häng med så förklarar jag vad det är!

Speltips:

Idag håller vi till i grupp D. Det är få lag som kan skapa samma atmosfär som Galatasaray på Ali Sami Yen stadium, speciellt då det är dags för Champions League. Lokomotiv Moskva har inte imponerat på sista tiden, och att de spelar i Champions League beror på mycket tur. Dagens speltips är att Galatasaray vinner matchen, och 888sport erbjuder oss hela 1.89 i odds för det.

Galatasaray:

Galatasaray är tillbaka i Champions League och det kommer bli spännande att se hur de presterar denna gång. De har några riktigt bra spelare som Fernando Muslera, Selcuk Inan, Yuto Nagatomo och Younes Belhand. Vi kan vara säkra på att de vill visa upp sig i dagens match. De har fått en bra start i den turkiska ligan där de är på första plats efter 5 matcher spelade med hela 14 poäng. De har gjort 14 mål, vilket gör att de snittar 2.8 mål per match!

Lokomotiv Moskva:

Lokomotiv Moskva har inte fått en bra start i den Ryska ligan. De har endast 9 pong efter 7 spelade omgångar vilket gör att de för tillfället hamnar på tionde plats. Det är hela 10 poäng bakom förstaplatsen, där vi hittar Zenit St Petersburg. De har inte vunnit en enda av de 10 senaste bortamatcherna i Champions League.  Sist de vann så var det så långt bak som 2003. Så Galatasaray bör vinna dagens match ganska enkelt då det är viktiga poäng på spel.

För och nackdelar:

Galatasaray är ett bättre lag och de är starka på hemmaplan

Galatasaray har i genomsnitt gjort 2.8 mål per match denna säsong

 Lokomotiv Moskva har inte vunnit någon av de 10 senaste bortamatcherna i Champions League

✘ Det är den första matchen och allt kan hända

 

Tips: Galatasaray vinner

Odds: 1.89 @888sport

Tid: 20:00

Units: 2/5