18/4 Napoli - Arsenal |

 Speltips och rekar

18/4 Napoli – Arsenal

Napoli – Arsenal vinna eller försvinna.

Napoli

Napoli och arsenal gör upp i andra omgången där napoli ligger under med 0-2 i baken idag är det vinna eller försvinna som gäller här måste Napoli framåt och göra minst 2 mål för att nå till förlängningen eller vinna med 3 och försöka hålla 0:an gör arsenal 1 mål här så måste Napoli göra 4mål. För närvarande är inte Napoli i sitt bästa form. Men är ett ruskigt starkt hemmalag på stadio san paolo där man har förlorat 1 match som kom mot just topplaget Juventus på av dom 30 senaste matcherna mycket imponerande facit. Jag kan inte riktigt få kläm på arsenal tycker dom blandar och ger deras bortaspel imponera inte på mig ser en stor chans att Napoli kommer till denna matchen hel taggad och går för vinst här. 

Arsenal 

I premier League hittar vi arsenal på 4:e plats med 66p man ligger med samma poäng som 5:e placeraren Chelsea och 2 före Manchester United. Arsenals borta facit ser inte alls imponerande ut. Dom vann visserligen senaste matchen mot Watford med 0-1 med en man mer i princip i hela matchen då Troy deeney fick ett röttkort. och sen har det kommit en vinst mot bottenlagen huddersfield och League One laget blackpool ingen imponerande motståndare direkt. Man har åkt på fler förluster än vinster dvs som mot bate, West Ham, Rennes,Everton mm.

Nej med den faciten så kan jag inte se att dom ska vinna över ett urstarkt Napoli på hemma plan så här kommer jag spela på Napoli.

Speltips Napoli rak 1 odds 1.75 

Bolag unibet 

3/5 units 

Avspark: 21.00

Lycka till vid rygg kämpa.