18/4 målrikt match mellan E.Frankfurt - Benfica |

 Speltips och rekar

18/4 målrikt match mellan E.Frankfurt – Benfica

Europa League E.Frankfurt – Benfica  en målrik match synas.

E.Frankfurt

Eintracht Frankfurt gjorde en fin prestation mot Inter borta i Milano i föregående match innan mötet borta mot Benfica. Eintracht fick spela med 1 man mindre i nästan hela matchen då Evan Ndicka drog på sig röttkort och är avstängd här inför returen men det finns ytterligare viktiga spelare borta för tyskarna som taleb tawatha Marco russ och stendera,chandler. Tyskarna gjorde lyckligtvis 2 viktiga mål i den matchen där Benfica vann med 4-2 i första rundan och då var inte den målfarliga fransmannen Sebastian haller med pga skada men kommer förhoppningsvis spelar i kväll ihop med serben med Luka Jovic. Man kom dessutom med 1 förlust i veckan mot Augsburg man kom inte alls upp till den nivån dom brukar prestera. Båda laget gör mycket mål och i kvällens match kan jag inget annat än se att det kommer blir en fartfylld match med många mål om första matchen slutade med 4-2 då Kan man undra hur det blir i andra.. då tyskarna måste framåt och försöka att vända på spelet inför sina hemmafans I ligan har laget presterat bra och ligger för närvarande 4:e plats med B.monchengladbach hack i häl med 1p mindre. 

Benfica

Besökarna Benfica kommer till E.Frankfurts hemma arena commerzbank arena  med en fördel med 4-2 vinsten från första omgången. Till denna matchen saknas 3 spelare Gabriel,Ebuehi,conte annars är det få bekymmer i laget. Kollar vi den portugisiska ligatabellen så befinner sig Benfica 1.a med 72p tillsammans med porto med bara målskillnad så dom måste prioritera ligan också om dom ska nå direkt biljetten till Champions league till nästa säsong.

Benfica är ett lag som gör en del mål men att åka till Tyskland till E.frankfurts hemma arena kommer inte bli en enkel historia då tyskarna har varit starka hemma i Europa spelet. Benfica hade problem mot dynamo Zagreb borta ett lag som jag tycker är sämre än Tyskarna här. Tror inte att benfica kommer kontra så mycket här..dom vill nog försöka hålla det tätt o ta vara på poängen dom har med sig till finns matchen eftersom tyskarna kommer försöka trycka på. Men hittar nätet tror jag dom gör ändå men jag lutar mig mer åt en vinst för hemmalaget.

Speltips :1. Blgm + ö2.5 mål odds 1.61 3/5 units

Speltips:2 E.Frankfurt vinner + ö2.5 mål odds 2.28

2/5 units

Speltips:3 E.Frankfurt rak 1 odds 1.79

2/5 units 

Bolag:Betsson

Avspark 21:00

Lycka till vid rygg Kämpa