18/11 Speltips Schweiz vs Belgien |

 Speltips och rekar

18/11 Speltips Schweiz vs Belgien

Speltips Schweiz vs Belgien

Idag tar vi en titt på League A, grupp 2. Det ska avgöras med dagens möte, och Schweiz måste vinna om de ska ha någon chans att kvalificeras.

Speltips:

Belgien åker till Schweiz idag där de ska spela på Swissporarena i Luzern. Belgien är stor favorit i matchen, men det räcker med oavgjort för de också för att de ska vinna gruppen. Dock så tror jag att det kan hända mycket i matchen. En sak som är säker är at båda två kommer kämpa mycket, och ge allt de har. Så i dagens match tror jag att vi kommer få se över 2.5 mål. Bet on Aces ger oss hela 1.94 i odds för just det. Vi kommer investera 2 units i dagens match.

Schweiz:

Schweiz har 6 poäng gruppen. De har vunnit båda matcher mot Island och förlorat mot just Belgien. Det innebär att de måste vinna dagens match då Belgien har vunnit alla 3 matcher och leder gruppen. De kommer ha de riktigt svårt idag, men de kommer ge allt de har för att vinna på hemmaplan. De kommer bli tvungna att chansa mycket idag vilket kommer öppna upp för många attacker.

Belgien:

Oddset är alldeles för höga på över 2.5 mål. Belgien har spelat riktigt fint i VM. Tittar på vi på deras lag så har de några av de bästa spelare i offensiven. Även i det defensiva. Idag kommer de gå för vinst för att inte riskera en 1-0 förlust.

För och nackdelar:

 4 av de 5 senaste Innebördsmöten har slutat över 2.5 mål.
 Schweiz kommer bli tvungna att chansa mycket vilket kommer öppna upp för många mål.
 Belgien har världens bästa offensiv.

 

Tips: Över 2.5 mål

Odds: 1.94 @ Bet on Aces

Tid: 20:45

Units: 2/5