18/10 Speltips Real Salt Lake v New England  |

 Speltips och rekar

18/10 Speltips Real Salt Lake v New England 

Speltips Real Salt Lake vs New England 

På grund av Nations League så är det inga bra matcher i Europa dag, men från och med imorgon återvänder de. På grund av det så stannar kvar i USA idag också. Det finns endast en match i MSL och det är mellan Real Salt Lake och New England. . Med endast två omgångar kvar i MSL innan slutspel så är detta en match Real Salt Lake måste vinna för att nå dit.

Speltips:

Det börjar bli riktigt spännande i MSL. Det är endast två omgångar kvar och kampen om de få platser i slutspel är hård! Real Salt Lake har för tillfället den sista, men LA Galaxy är endast en poäng bakom dem med mycket bättre målskillnad. I dagens match tror jag inte det kommer bli så många mål, Salt Lake City kommer börjar försvara om de får in en mål för att bevara vinsten. Så dagens speltips är under 3.5 mål. 888sport ger oss hela 1.79 i odds för det.

Real Salt Lake:

Hemmalaget hittar vi på den sista playoff platsen. En poäng bakom dem är LA Galaxy med Zlatan i spetsen, och de väntar på rätt tillfälle att gå om dem. De har bättre målskillnad, så en vinst idag för Real Salt Lake är ett måste. De spelar bra hemma, men för tillfället har de många ordinarie spelare borta på landslagsuppdrag.

New England’s:

New England Revolution har ingen chans att kvalificera sig för playoffs. De har två matcher kvar och sen går de på semester. De har inte spelat så bra på den sista tiden, men senaste matchen mot Orlando City som de vann med 2-0 visade de mycket styrka och bra försvarsspel. Jag tror att vi kommer se en liknande match, och därför kommer det inte bli många mål.

För och nackdelar:

 Real Salt Lake kommer spela försiktigt i dagens match.

 Det fattas nyckelspelare i båda lagen.

 New England har spelat bra försvarsspel i den sista matchen.

 

Tips: Under 3.5 mål

Odds: 1.79 @ 888sport

Tid: 03:00

Units: 2/5

Fler speltips och rekar hittar du här!