17/12 Speltips Köln vs Magdeburg |

 Speltips och rekar

17/12 Speltips Köln vs Magdeburg

Speltips Köln vs Magdeburg

Idag tar vi en tur till Tyskland och kikar på dagens tips i matchen där FC Köln tar emot Magdeburg. Idag kommer vi få se en spännande match där toppen mot botten av tabellen möts. Nästan i alla fall, Köln ligger på andra plats och Magdeburg näst sist. Om Köln vinner så kommer de dela första plats och lämna Union Berlin med hela 6 poäng bakom. Magdeburg åt andra sidan behöver poäng för att de inte ska åka ut.

Speltips:

Det finns ingen tvivel hos spelbolag vem favoriten i dagens match är! DC Köln spelar underbar fotboll och har 4 vinster i rad för tillfället. Magdeburg däremot, de har endast en vinst på hela säsongen. Det vill säga en vinst på 16 matcher, vilket är alldeles för dåligt. De har det tufft för tillfället och idag kan jag inte se något annat än en stor förlust för dem. Så dagens speltips är -1.5 på FC Köln.   888sport ger oss hela 2.18 i odds!

FC Köln:

Köln är riktigt hela för tillfället. De har 4 vinster i rad och på de har de gjort hela 18 mål. Det ger dem en medel på 4.5 mål per match! Om vi kikar på antal mål de släppt in så är det endast 2 mål på de 4 senaste matcher. De är på andra plats i tabellen och topp 2 får en biljett till Bundesligan. Dock så har de både Union Berlin och St. Pauli flåsande i nacken, så en vinst idag kommer de ge 6 poäng mellanrum till 3:de platsen.

Magdeburg:

Nykomlingarna har haft det tufft i år. Endast en vinst på 16 matcher säger det mesta Och den enda vinsten kom mot Sandhausen, vilka vi hittar under de på tabellen, på den sista platsen. De har 3 raka vinster i rad där de släppt in 3 mål. Idag möter de en av de bästa lag i ligan, ett lag som för sjukt många mål, och knappt släpper in några.

För och nackdelar:

 FC Köln har gjort 4.5 mål per match på de 4 senaste matcher.
 Magdeburg har endast en vinst denna säsong.
 FC Köln behöver 3 poäng idag!

 

Tips: FC Köln -1,5

Odds: 2.18 @ 888sport

Tid: 20:30

Units: 5/5