17/11 Speltips Turkiet vs Sverige |

 Speltips och rekar

17/11 Speltips Turkiet vs Sverige

Speltips Turkiet vs Sverige

Idag spelar vårt kära landslag! En ganska viktig match mot Turkiet. Det är viktigt att vinna, men det är ännu viktigare att inte förlora dagens match. Vid en förlust åker vi ut, vinst eller oavgjort ger oss chansen att avancera eller stanna kvar.

Speltips:

Sverige har två viktiga matcher kvar som de måste plocka poäng i om vi ska ha någon chans att avancera. Idag är en av dem. Ryssland leder gruppen med 7 poäng idag, så i dagens match kommer båda lagen vara ute efter 3 poäng. Spelbolagen tror att det kommer vara målsnålt idag, men jag tror tvärtom. Så idag satsar vi 3 units på över 2 mål Asian, och Bet on Aces ger oss hela 1.64 i odds för det. Vid 2 mål får vi pengarna tillbaka, så jag ser det som ett riktigt bra spel.

Turkiet:

Enda anledningen att Turkiet är favoriter i dagens match är på grund av att de spelar på hemmaplan. Ryssland ligger 4 poäng före de så de behöver 3 poäng idag för att ha någon chans att knipa första platsen i den sista matchen. Visst minns vi alla matchen på Friends Arena där Turkiet vann med 3-2, där de två sista mål kom i den 88 och 92 minuten. Turkiet har släppt in två mål i samtliga matcher i denna turnering, så jag känner mig bekväm med dagens bet.

Sverige:

För att Sverige ska ha chans att kvalificera sig så måste vi vinna idag och i den sista matchen mot Ryssland. Sverige spelade riktigt fint fotboll i VM, och idag måste de visa att de kan spela så igen. Jag tror att vi kommer få se en offensiv match med mycket action och många mål.

För och nackdelar:

 Sverige måste vinna för att ha någon chans att kvalificera sig.
 Turkiet har släppt in 2 mål i samtliga matcher.
 Idag kommer vi få se en offensiv match där båda lag kommer gå för en vinst.

 

Tips: Över 2 mål Asian

Odds: 1.64 @ Bet on Aces

Tid: 18:00

Units: 2/5