17/10 Speltips DC United vs Toronto   |

 Speltips och rekar

17/10 Speltips DC United vs Toronto  

Speltips DC United vs Toronto  

UEFA Nations League är slut för denna gång. Spelarna ska villa tills helgen och då börjar alla de vanliga ligor. På grund av det tar vi en tur till USA idag och kikat på matchen mellan DC United och Toronto.

Speltips:

Det är endast 3 matcher kvar i ligan. DC United har för första gången klarat att komma över linjen. Toronto har absol ut inget att spela på, och de har även enorma skadeproblem idag.Så dagens speltips är DC United -1 Asian, så om de endast vinner mer ett mål får vi pengarna tillbaka. 888sport get oss hela 1.85 i odds för det, så idag investerar vi 3 units i dagens speltips.

DC United:

Förra säsongen var inget bra för DC United. Men i år är de ute efter hämnd. De är ett bra lag med många bra spelare. Säsongen började inte bra, men sen Rooney kom in i laget så har de spelat bättre och börjat vinna mycket. Det är inte många lag som kan slå de på hemmaplan, Audi Field. De senaste 10 hemma matcher har slutat i 8 vinster och endast en förlust. Tittar vi på alla matcher så har de 8 raka utan förlust. Idag får de klara sig utan Junior Moreno och Ulises Segura då de är på landslagsuppdrag, men Nick DeLeon kommer tillbaka från en skada vilket är bra nyheter för dem.

Toronto:

Toronto har absolut inget att spela för. De har endast 2 vinster när det kommer till bortamatcher i år. 5 av deras 6 anfaller missar dagens match på grund av landslagsuppdrag och skador.  Även kaptenen Michael Bradley missar dagens match. På mittfältet fattas Michael Bradley och Marky Delgado. Som ni ser så är det många nyckelspelare som inte är med idag, så idag kommer vi se en enkel vinst för DC United.

För och nackdelar:

 DC United måste vinna dagens match för att gå vidare.

 DC United är ligans bästa hemmalag.

 Toronto har många spelare borta idag och inget att spela för.

 

Tips: DC United att vinna

Odds: 1.85 @ 888sport

Time: 02:00

Units: 3/5