16/11 Speltips Nederländerna vs Frankrike |

 Speltips och rekar

16/11 Speltips Nederländerna vs Frankrike

Speltips Nederländerna vs Frankrike

Igår blev det en push, det vill säga pengarna tillbaka. Vi som såg matchen tycker nog att det skulle varit minst 3 mål för vårt lag, men men. UEFA Nation League börjar komma till slutfasen och snart ska det avgöras vilka som går vidare. Vissa grupper är redan avgjorda, och det kan grupp A också bli idag. Idag tittar vi på toppmötet där Nederländerna tar emot VM vinnarna Frankrike.

Speltips:

VM mästarna, Frankrike ligger bra till i sin grupp. Två segrar och ett oavgjort gör att de leder gruppen, och med minst en poäng idag så kan de säkra kvalificering. Nederländerna har haft ett tufft tid men det verkar vara bakom de. De måste vinna idag och de kommer ge allt de har för att göra det. Dagens speltips är att båda lagen gör mål, och Bet on Aces ger oss 1.74 i odds för det.

Nederländerna:

Nederländerna försöker göra allt för att komma tillbaka till den formen de var i en gång. De missade både EM 2016 och VM 2018. De har riktigt bra spelare i laget, men man har inte lyckats få de att prestera i landslaget. Dock så verkar Ronald Koeman fått ordning på de. Med motståndare som Tyskland och Frankrike i guppen så har de gjort riktigt bra ifrån sig. Men för att ha någon chans att gå vidare så är det enbart vinst som gäller idag.

Frankrike:

Frankrike spelar riktigt fint fotboll. Inför dagens match så kommer de få klara sig utan Pogba, Martial, Mendy och även Lacazetta. Men vi kommer få se Varane, Mbappe, Kanté, Grieznamm och Giroud vilket kommer göra att de inte kommer parkera bussen och hoppas på 0-0, utan de kommer spela offensivt och försöka vinna matchen.

För och nackdelar:

 Nederländerna har spelat BLGM i fyra av de fem senaste matcher.
 Frankrike har spelar BLGM i 4 av de 5 senaste matcher.
 Viktig match får båda lag

 

Tips: Båda lagen gör mål

Odds: 1.74 @ Bet on Aces

Tid: 20:45

Units: 4/5