16/10 Speltips Norge vs Bulgarien  |

 Speltips och rekar

16/10 Speltips Norge vs Bulgarien 

Speltips Norge vs Bulgarien 

Igår kunde vi se några riktigt bra matcher i URFA Nations League. Spainen var den stora överraskningen då dem förlorade mot England med 3-2. Även dagens tips igår slutade i en vinst då Bosnien slog Irland med 2-0. Idag har jag hittat ett intressant spel där våra grannar Norge tar emot Bulgarien hemma.

Speltips:

 League B är en intressant grupp. Bulgarien leder gruppen för tillfället med 3 vinster och 9 poäng. På andra plats hittar vi Norge med 2 vinster och ett förlust, och har därmed 6 poäng. Deras förlust kom mot just Bulgarien på bortaplan, där de förlorade med 1-0. Det är en match de bör ha vunnit eller i alla fall fått med sig oavgjort om man ser till spelet. Norge spelar riktigt bra på hemmaplan och idag är en match de måste vinna om de ska ha någon chans att gå vidare ur gruppen. Så dagens speltips är en vinst för Norge, och Bet on Aces ger oss 1.62 i odds för det. Vi investerar 3 units i dagens match.

Norge:

Sen Lagerbäck tog över rollen som den nya tränaren så har Norge spelat riktigt bra. Fem vinster på sex matcher är deras facit. De spelade mot några mediokra lag så som Cypern och Panama, men även i de matcher spelade de riktigt bra. Hemma på Ullevål så är de obesegrade i 9 raka matcher. Deras enda förlust är i bortamatchen mot just Bulgarien. De spelade bra i den matchen, och jag ser fram emot dagens match där de kommer täppa till alla läckor från första mötet.

Bulgarien:

Bulgarien har också spelat bra och de har 5 vinster på de senaste 6 matcher. De spelar inte attraktivt, men de gör jobbet som krävs. De kommer vara nöjda med oavgjort idag och det kommer göra att Norge kommer pressa mycket från första minuten.

För och nackdelar:

 Norge har 9 matcher utan förlust på hemmaplan.

 Norge dominerade det första mötet spelmässigt.

 Norge måste vinna idag om de ska ha någon chans att kvalificera.

 

Tips: Norge att vinna

Odds: 1.62 @ Bet on Aces

Tid: 20:45

Units: 3/5