15/12 Speltips Utah Jazz vs Orlando Magic |

 Speltips och rekar

15/12 Speltips Utah Jazz vs Orlando Magic

Speltips Utah Jazz vs Orlando Magic

Vi är tillbaka med dagens speltips! Idag har jag hittat en match som börjar kl 23, så jag hoppas att de flesta kommer följa den. Ganska skönt med NBA matcher som börjar på rimliga tider. Jass har vunnit de 5 senaste möten mellan dessa två lag, men hur kommer det gå idag?

Speltips:

Idag har det varit tufft att tippa. Jag vill spela på Utah Jazz -5.5 men efter att jag kikat på de senaste matcher så var det lite osäkert. Och med tanke på att jag skriver tipset flera timmar innan matchstart så vet jag inte exakt hur de båda kommer starta. Så jag kör på säkra kort, då jag tror att deras problem med det offensiva kommer fortsätta. Dagens speltips är under 206 poäng totalt. Jag kommer investera 3 units på dagens speltips! 888sport ger oss hela 1.90 i odds!

Utah Jazz:

Utah Jazz går upp och ner för tillfället. De har förlorat 2 av de 3 senaste matcher. Idag måste de få till sitt offensiva spel. De kan inte göra 80-90 poäng och förvänta sig at vinna matcher. De har varit ojämna, vilket har varit deras största misstag i år.  De kan lätt göra 80 poäng en match för att göra 120 nästa, och det finns inget emellan. De måste även få upp farten idag om de ska ha någon chans att vinna. Jag tror att de inte kommer våga experimentera för mycket då de behöver en vinst idag och Orlando är ett lag de bör vinna över, så jag tror på att de kommer spela som de gjort hittills.

Orlando Magic:

Även Orlando Magic har haft det tufft och när de kommer till denna match har de 3 förluster på de 4 senaste matcher. Vinsten kom mot ett svagt Chicago Bulls och där vann de med 97-91. De kommer ha det tufft även idag och jag tror absolut inte att de kommer komma över 95 poäng mot Jazz.

För och nackdelar:

 4 av 5 senaste matcher ho Jazz spelat hemma har slutat under 206.
 Orlando har problem med det offensiva.
 Jazz kommer spela försiktigt idag då de behöver en vinst och är favoriter i dagens möte.

 

Tips: Under 206 poäng

Odds: 1.78 @ 888sport

Tid: 21:00

Units: 3/5